6+7wood watch winder cu luciu vopsea pian ceas cutie automată cutie de cadou caz ceas de stocare a afișa caseta de bijuterii

648.09lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Introducerea de produse: toate hand-made. 12 procedura de lac de pian care se coace. Motor de înaltă performanță, durabil. Design-o varietate de culori pentru a alege economice și funcționale. Poate fi conectat sau de a folosi cele 5 baterii.

Extern material : shell folosind lac de pian care se coace, lemn lac evidențiază apă de mână, face caseta de suprafață este la fel de strălucitoare ca o oglindă, are o bucurie vizuală.

Interne materiale : senior piele.

"Accesorii" : senior non-deformare accesorii hardware.

interior ambalare :bumbac saci imitație fabrica + cutie originală + îngroșarea membranei.

ambalare : cutii de carton rezistent la șocuri.

Caracteristici produs : super funcția mut și designul low-power. 5 tipuri de mod de funcționare pentru libertatea utilizatorilor de a alege, singur comutator stare de funcționare și modul de funcționare;

O: stop.

2: rotiți în sensul acelor de ceasornic timp de 2 minute, 6 minute, circulația;

3: rotiți invers acelor de ceasornic timp de 2 minute, 6 minute, circulația;

4:6 minute se transforma de-a lungul pointer pentru 2 minute si se opreste, se intoarce invers acelor de ceasornic timp de 2 minute și se va opri pentru 6 minute, circulația;

5: de-a lungul indicatorul se transformă 5 minute, rotiți în sens antiorar 5 minute timp de 3 ore, 9 ore, ciclu.

Atașat: bateria. Alimentare cu atât nu pentru pene de curent

Cumpărături Observa: 1. Imaginile sunt luate în condiții reale, dar din cauza monitorului sau a aparatului foto pot exista unele differentce de culoare. Culorile sunt supuse de a primi, vă rugăm să nu te superi.

2. Ca noi en-gros,astfel încât stocul de informatii .varia multe ori ,pls contactati-ne înainte de a cumpăra dvs.,multumesc, 3. bine ați venit să ne contactați dacă aveți întrebări ,vă mulțumim .

4.destinația taxelor și impozitelor pe cumpărător în parte, dacă este necesar .vom scrie mai mică pic atunci când de transport maritim ,dacă nu sunt acceptate ,va rugam sa ne .multumesc. 5.nu putem controla de la data primirii ,Ne-ar place pentru a obține 100%understaning pentru afaceri internaționale, Dacă doriți Express ,putem verifica costul pentru tine în consecință .mersi vă Rugăm să Rețineți : Pls verificați lista de comanda, culoare,dimensiune, cantitate, de a primi adresa , detalii de contact etc. Multumesc.

Plata

1. Mai devreme de a plăti,mai devreme veți obține elementul.

2. Vom accepta card de Credit, Western union, Money gram și TT.

Transport

1. Vom trimite un element.s.o.p, de obicei, în 1-7 zile de la primirea de plată. Și am expediat doar pe adresa lasata de tine pe Vilatudor.ro. Vom scrie numărul de urmărire după trimiterea.Week-end sau pubulic vacanță nu trimite .

2. Diferite metode de transport lua diferite de timp pentru tine pentru a obține bunuri, astfel încât înainte de a alege metoda de transport maritim, vă rugăm să observați timpul de expediere este nevoie.China post și Hk post 15-60 zile,DHL,Fedex,UPS3-12days de obicei ,dacă îndeplinesc condiții de vreme rea sau personalizate verifica întârziere ,va dura mai mult .Sper să pot obține o înțelegere deplină .

3. Orice import de Impozitare și taxa de Personalizat sunt cumpărător?responsabilitatea.

Politica De Returnare

Dacă aveți orice probleme cu produsul primit, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce elementul a primit.

Dacă nu primiți elementele termen de 60 de zile,sau orice probleme cu produsele noastre există cu adevărat, un schimb sau o rambursare este disponibil. Vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite articole înapoi !

Contactati-ne

Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru Customer Service va fi foarte bucuros să vă ajute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar; noi nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să permiteți-12 ore pentru ca ne-a răspuns.

Feedback-ul

Feedback-ul este foarte important pentru noi. Odată ce ați primit un produs, vă rugăm să ia timp pentru a lăsa feedback-ul pentru a ne informa că sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Feedback-ul pozitiv ne va ajuta să îmbunătăți produsele și serviciile noastre.

Vă rugăm să nu?t lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere pentru a ajuta în primul rând. Vom face tot posibilul pentru a vă oferi cele mai bune de rezolvare de probleme, așa că, dacă există unele probleme, vă rugăm să comunice cu noi, si va vom oferi cele mai bune de rezolvare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 56cm x 33cm x 35cm (22.05in x 12.99in x 13.78in)
Greutate Pachet 7.5kg (16.53lb.)
Tip De Unitate bucata
Element De Lungime 48cm
Material Lemn
Înălțime Element 21.5cm
Caracteristicile Produsului La pian lac, care se coace din lemn
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Articol Diametru 48cm
Numărul De Model Z&S6+7
Lățime Produs 26cm
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Cazuri Și Afișează
Articol Greutate 3500g

Produse similare