60/min Combustibil Pompă Dozatoare Cu Ulei de Arma 12V/24V/220V Pompa Diesel

625.77lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Aspecte care necesită o atenție deosebită:

1.Toate import pot taxe fiscale în țara dumneavoastră, astfel încât asigurați-vă că știți că

2.și vă rugăm să nu respinge pachetul sau va fi de a distruge sau de a reveni înapoi ( dacă se întoarcă înapoi vom obține mare căpușă de la compania de transport maritim), astfel încât dacă se întâmpla asta, nu se poate obține banii înapoi ,astfel încât vă rugăm să acorde o atenție~

3.și vă rugăm să lăsați un disponibil de telefon și / sau e-mail, astfel încât să vă putem contacta pentru a curăța vamale sau a ridica pachetul, dacă nu putem găsi și că pachetul se întoarcă înapoi,îmi pare rău că va fi o problemă să casue în imposibilitatea de livrare, nu va primi banii înapoi, de asemenea,!!!!!! VĂ RUGĂM SĂ REMARCAT !!!

4. și rog să ne spuneți dacă ați speciale requirment despre valoarea se aplică la obiceiul din țara dumneavoastră (se aplică mai puțin sau să păstrați originalul prive), nu se percepe taxa, iar noi nu kown cât de mult le va percepe, deci, dacă voi nu ne lasati un mesaj, sau vom aplica pic mai puțin pentru prețul, și nu luăm responsabil pentru asta.

5. dacă nu doriți fiscale puteți încerca e-pachetul/e-ems dacă se poate mai puțin (sugestie numai)

6.Vă RUGĂM să VERIFICAȚI SISTEMUL de MESAJ, dacă adresa dvs. este în zonă de la distanță,vom lăsa un mesaj pentru a schimba adresa. și din cauza produsul este mecanic,am putea avea nevoie pentru a comfirm detalii , dacă nu să ne întoarcem la noi ,sau ambalarea are întârziere ,că nemultumiti, noi nu va fi responsabil.

7 DHL/FEDEX va percepe o taxă suplimentară pentru asta ,așa că vă rugăm să verificați adresa este în zonă de la distanță sau nu ? sau să ofere o nouă adresă nu în zona de la distanță. SAU TU NU VA PRIMI PACHETUL !!!!!!

8. Notă: salut, vă rugăm să verificați întotdeauna fișa de date, mecanice produsul are prea multe modele, suntem greu pentru a afișa toate poza cu tine,astfel încât fereastra imagine nu este legată ( doar o imagine de Referință) ,toate modelele sunt similare, nu modelul suntem de vânzare ,am pus vândut model pe titlu,vă rugăm să rețineți ~

60/min Combustibil Pompă Dozatoare Cu Ulei de Arma 12V/24V/220V Pompa Diesel

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 23.0kg (50.71lb.)
Combustibil Electric
Model ZYB-70
putere 550W
Aspirație 6m
Capacitate 60/MIN
Utilizare Ulei
Cerere Contorizare
Numărul De Model ZYB-70
livrare cap 10m
Tensiune 12V/24V/220V
Standard sau Non-standard Standard
Structura Single-stage Pump
Teoria Pompă Centrifugă De
Presiune De Înaltă Presiune

Produse similare