Antic, vechii Chinezi qing Doisprezece zodiac model de placa

83.53lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


antic, vechii Chinezi qing Doisprezece zodiac model plăcuță dimensiuni: 8cm Culoare Imagine poate varia ușor din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Despre noi:

Toate elementele sunt de promovare a vânzărilor în magazinul meu.Scopul nostru este pentru tine să se întoarcă la magazinul nostru sau ne recomanda!!

Elementele noastre de vânzare sunt tot o formă originală de elemente reale. La aici, este produsul colecta, Avem propriile noastre oamenii merg și collecte aceste lucruri. este bine manopera; elementul pe deplin exponate creativitatea și spiritul genial de cultură. Are rafinate forme și stil distinctiv. Arta mare comoara! Este un foarte rafinat de artizanat. Sculptură pe corp reflectat nobile și adeptul de competențe. Am collecte le forma personale colector. Avem un magazin în china. Deci, dacă oferta de elemente și de a-l plătească. Va vom trimite cât mai curând posibil.

TRANSPORT ȘI PREDAREA

După ce plata este primită, vom termen de 1 - 2 zile lucratoare livrare. Vom trece prin China, Hong Kong Aer parcelă sau pe E-mail Bao trimis prin poștă la tine.Acesta este cel mai sigur și cel mai rapid serviciu de e-mail în China.Nava U. S. a 7-15 zile.Alte țara de livrare, de obicei, durează 20-35 de zile lucrătoare .

Feedback-ul:

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face ca totul să fie perfect. Dar se întâmplă uneori lucruri. Mi-aș dori, dacă există ceva în neregulă cu a face, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne înainte de a părăsi orice feedback-ul! Vrem să fie 100% mulțumindu-se cu comanda dumneavoastră. Dacă le place, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsa feedback-ul pozitiv. Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele de pe eBay, la noi va fi apreciat.

Customer service:

Vă rugăm să nu ezitați să-mi spuneți dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 24 de ore. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi cel mai bine. comunicații.

Și ne-ar plăcea să aud de la tine cu orice sugestii, întrebări și/sau nelămuriri.

Politica De Retur:

7 zile 100% banii înapoi garanție în cazul în care.Tot taxa de transport vor fi achitate de către cumpărători.

1) element nu se potriveste cu descrierea cu precizie:

a) nu a găsit descrise defecte semnificative,

b) a constatat o discrepanță de autoritate în cazul în care vă garantez autenticitatea (documentate expert este concluzia necesară pentru procesul de restituire);

2) daune majore au avut loc în tranzit (trebuie să refuze să semneze și să accepte element)

Dacă vreuna dintre următoarele situații se produce,nu vom rambursa plata:

(1) Cumpărătorul și-a schimbat mintea lor sau doar doriți să se întoarcă element fără nici un motiv menționat în bani înapoi de garanție;

(2) Cumpărătorul a primit aviz negativ cu privire la postul de incompetent sursă;

(3) Pachetul a fost returnat la mine prin servicii poștale, acest lucru se întâmplă de obicei atunci când unul nu furnizează corect adresa de corespondență: în acest caz, trimit pachetul din nou după confirmarea adresei.

--------------------------------------------------------------------------------

Mult Noroc și Fericit de Licitare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Tema Angel

Produse similare