Freelander 6 inch Profissional 440c Foarfece Fierbinti Coroana de Coafură Japoneză Foarfeca Titan Salon de Frizerie de Păr Instrumente de Tăiere

116.27lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


· Dimensiune: 6 /7 inch · japonia sus 9CR Material otel, · 62HRC Duritate · salon profesional de companie foarfece, · cel Mai bun design echilibrat, utilizarea pe termen lung de a reduce oboseala · Suprafata procesul de lustruire, rezistenta la uzura · lamă ascuțită ,tăiere rapidă Notă:

1. Uleiul este interzis la livrare de aer,o voi scoate Putem personaliza pentru propria ta logo-ul de brand,trebuie să ne trimiteți logo-ul dvs. de fișiere.sau va vom trimite la tine foarfeca ca imaginile logo-ul de brand.

Acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Contactați-ne: (Lăsați un mesaj ) Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne de contract in 14 zile .Noi va oferim un înlocuitor (trebuie să plătești taxă suplimentară de transport) sau banii înapoi. Dacă ați găsit ceva defect cu element noastră,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Dacă nu ați primit bunurile în termenul stabilit ,vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom rezolva problema pentru tine. De prelucrare si de Transport: timp de Prelucrare: 1-7 zile în statele UNITE ale americii: despre 15-28 zile Alte țări: 24-35 de zile de La RUS : despre 26-60 de zile de La BR: 30-90 de zile de la Distanță țări: 28-60 zile, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. vom urmări doar adresa ta, listat în registrul de expediere. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Alte Politici: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail cu răbdare și vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 35cm x 15cm (11.81in x 13.78in x 5.91in)
Material Mâner Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand Freelander
Numărul De Model js
Materialul Lama Japonia 440c
Tip De Element Foarfece De Păr
Dimensiune 6 inch
Din Oțel Inoxidabil Tip 9cr13
Tip tăiere shear&foarfece subțierea
lungimea totală 17,5 cm
Decor coroana
culoare aur

Produse similare