5pcs E3F-DS10C4 NPN fotoelectric comutator GAODE marca trei linii normal deschis Difuze speciale

86.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


E3F-DS10C4 optic infraroșu comutator

Diametru de 18mm, cilindru, difuze, de tip reflexiv, 10cm raza de detecție, tensiune de alimentare DC 10-36VDC, trei fire NPN normal deschis de ieșire.

Brand: GAODE

Model: E3F-DS10C4

Numele: comutator optic infraroșu

Tip: de reflexie difuză (reflexie difuză)

Aspectul: 18 mm diametru cilindru

Distanța de detecție: 10 centimetri (cm)

Detecta obiecte: corp opac

Tensiune de operare: DC 10-36VDC sau mai puțin

Modul de ieșire: NPN normal deschis cu trei fire

Curent de ieșire: 300 miliamperi (mA)

Caz Material: Plastic

Principiu: principiile de fotoelectric comutatorul este pe baza de fascicul de lumină emis de proiector de lumina, de obiecte care blochează parțial sau reflexie optică receptor final prin care hotărârea de reacție.

E3F-serie comutator fotoelectric modele constituie și sensul

Citat: E3F-DS10C4

E3F numele Dimensiuni: E3F Φ18 cilindrice, E3F3 Φ30 cilindrice E3JK 50 * 50 * 18mm, E3JM 75 * 65 * 25mm, E3S 20 * 20 * 65mm

D metoda de detectare: D reflexie difuză (reflecție difuză tip), R feedback-ul reflecție-tip (oglindă-tip), G Groove.

S10 pe numele Rază de acțiune: S10: 10cm, S30: 30cm, S50: 50cm

C reprezintă ieșire: C pe numele a trei fire DC NPN negative logica de ieșire, ieșire releu de P pe numele a trei fire DC PNP pozitiv logica de ieșire, pe numele de J, Y reprezintă schimbul de doua linie de ieșire M pe partea de AC sau DC contact releu ieșire

4 reprezintă starea de ieșire: 4 (1) în mod normal deschis, normal inchis, 3 (12) normal deschis normal închis

Pentru a rezuma: E3F-DS10C4 mijloace de infraroșu fotoelectric comutator, diametru 18 mm, cilindru, difuze, de tip reflexiv, 10cm raza de detecție, tensiune de alimentare DC 10-36VDC, cablul normal deschis NPN de ieșire.

Sugestie: aceeași formă și funcția de comutator fotoelectric, marcat de diferiți producători, modele, uneori diferite, uneori foarte dificil de a găsi în cazul în care cumpărătorul este în căutarea doar pentru modelul original, dar prețul este scump (unele JS aceeași funcție compilate într-un model special, clienții nu pot găsi alți producători din același tip de produs, și se poate cumpăra doar plante lor, în scopul de a obține profituri mari), atâta timp cât cumpărătorii știu specifice parametrii doriți să închideți comutatorul (de exemplu: Dimensiuni, distanta de operare tensiune de operare, modul de ieșire, normal deschis sau normal închis) și sensul de produse de bază pot fi găsite în loc de referință pentru modelul de mai sus, valoarea buna pentru bani, de ce nu.

În mod normal deschis (NO) și normal închis (NC), diferența între:

Un normal deschis (NO) este semnalul linii de ieșire în starea normală la starea OFF, nu este trimis niciun semnal de ieșire, atunci când obiectul este simțit și atunci când sunt închise, semnalul de ieșire.

În mod normal închis (NC) este starea normală a semnalului de ieșire linie de stare închisă, continuă a semnalului de ieșire deconectați, opriți semnalul numai atunci când obiectul este simțit.

Două tipuri în funcție de nevoile reale ale clientilor alegere.

Trebuie să vezi schema de conexiuni pentru a merge la locul de jos a paginii ↓ pentru a Găsi corespunzătoare diagrama de cablare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip Comutator Comutator Fotoelectric
Tip De Element Switch-uri
Garanție 30
certificare CCC

Produse similare