Transport gratuit de Înaltă Calitate 1 BUC Rosu de Aur Dantelă Flori Decor Ventilator de Buzunar cu Ciucure Pentru Cadou de sex Feminin Dans Și Partidul Decor

23.90lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dacă aveți nevoie de alte cantitate, vă rugăm să faceți clic pe următoarea: Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele: 1. Vamale și taxe de import Comenzi putea avea nevoie pentru a șterge vamale în țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați dacă comanda va suporta taxe suplimentare la import, taxe sau alte obiceiuri legate de taxe. Taxe de Import, impozite sau alte taxe vamale vor fi colectate de către compania de transport maritim la livrare. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca nu te vei folosi de import suplimentare de costuri sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ. 2. Fanii sunt fabricate în China. Toate imaginile sunt luat de negustor, imaginile pot arata diferit din cauza diferenței de monitor de calculator, vă rugăm să înțelegeți. De asemenea, vom încerca noastre cele mai bune pentru a arăta culoarea reală cu siguranță. 3. Atunci când primiți coletul, vă rugăm să verificați de calitate (în cazul în care pachetul rupt?) și cantitatea (orice lipsa?) de produse, în acest caz, vă rugăm să refuze și să ne contactați în timp. Vom face cu ea cât mai curând posibil. Dacă trebuie să semnezi pentru unele companii de curierat, vă rugăm să verificați bunuri curier fata, daca rupte sau lipsa, vă rugăm să cereți de curierat pentru o certificare cu ștampila/semnătura sau curier Personal NR. De asemenea, vă rugăm să contactați-mă în timp. 4. Vom fi responsabile și pozitive de a rezolva problemele, dar nu accepta orice feedback-ul negativ înainte de a ne contacta. 5.Vă rugăm să confirmați plată după primirea mărfurilor și să ne dea potrivite evalua, vă mulțumesc foarte mult. 6.Despre timpul de livrare, timpul implicit este de 7 zile, după care îl plătiți, în mod normal, acesta va fi mai devreme. Pentru transport maritim de timp, depinde de metoda pe care o preferați, Post în mod normal, va fi mai mare decât în mod Expres. Numai atunci când greutatea totală este mai mare de 2 kg, vom folosi Express. Deci, dacă aveți nevoie de produsele de urgență vă rugăm să cereți pentru ajustarea metoda de transport maritim, putem discuta despre un cost suplimentar, precum și.

PACHET: Acest preț include ciucure, pachetul este PE sac.

1. Metoda de transport maritim: vom trimite produsele prin posta (EMS) dacă greutatea este mai mică de 2 kg, și de a exprima (DHL/UPS/Fedex/TNT--Vânzătorul va alege pentru tine) în caz contrar. Deci, dacă ai nevoie urgent si greutate este mai mică de 2 kg, vă rugăm să ne spuneți în avans, suntem bucuroși să verificați cost suplimentar pentru tine, care trebuie să plătească. 2. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj fes, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. 3.Timp de transport maritim, nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsele sunt inspectate. În mod normal, postul va fi mai mult decât Express, depinde în ce țară ești, Expres, în mod normal, va costa 3-6 zile lucrătoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 5cm (9.84in x 3.94in x 1.97in)
culoare Roșu și aur
design Dantela acoperi & dantelă margine
Dimensiunea de Lungime 22cm
Model Culoare Solidă
Material bambus
dimensiunea deschis 40cm
Coaste' material bambus
Nume De Brand goodland
Utilizarea Parte;Nunta;Dans;Cadouri
Numărul de Pc-uri 1 buc
Numele De înaltă calitate dantela fan
Numărul De Model HF0106
Material De Acoperire De înaltă calitate dantela
Ocazie

Produse similare