Beibehang papel de parede 3D stereo simplu și modern, verde cu dungi tapet dormitor, cameră de zi plină de mediu non-țesute

138.56lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material: non-țesute Dimensiune hârtie: 33ft x 1.74 ft =57.4 mp.ft (de picioare), 10m x 0,53 m =5.3 mp.m (de metru) Design repet: Aprox 1,48 metri de Utilizare: camera de zi, Dormitor, Canapea și TV de Fundal, sala de Mese Stimați clienți, vă rugăm să acorde o atenție!!! 1. Vânzătorul nu este responsabil pentru orice taxe. 2. Pentru cantitate suficienta la un moment dat, pentru a evita diferențele de culoare din diferite loturi. 3. Wallpaper ar putea avea niște riduri pe ea sau ambele se termină atunci când se ajunge la tine. Dar acele Riduri, dacă există, nu afectează aspect hârtie atunci când este lipit pe perete. 4. Când plasați o comandă, vă rugăm să comentariu sau spune-ne ce culoare ai nevoie în 72 de ore, în caz contrar ne va livra produsul la întâmplare. 5. În cazul în care clienții din Brazilia vreau să expediez coletul prin poștă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj la CPF sau CNPJ Nr. Clientii din Federația rusă, vă rog, oferă-ți numele complet. 6. Vom selecta cea mai bună modalitate de a trimite pachetul. Vă rugăm să alegeți "vânzătorul este metoda de transport maritim" ↓↓↓91502↓↓↓ ↓↓↓91506↓↓↓ ↓↓↓91501↓↓↓ ↓↓↓91507↓↓↓

Consumul de Material:

Vă rugăm să consultați următorul mod ușor pentru modul de calcul utilizarea de imagini de fundal,în scopul de a obține dreptul de cantitatea de produs comanda.Această formulă poate folosi pentru general calulating dar pentru orice printuri speciale,sau de imprimare mare repetați dimensiuni,vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu sunteți sigur exact cantitatea,vă mulțumesc~

Livrare:

Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim: statele UNITE ale americii: 7-23 zile lucrătoare UA : 7-23 zi lucrătoare Europa: 7-25 zile lucrătoare Brazilia:30-60 de zile lucrătoare rusă:30-90 de zile lucrătoare cu toate Acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.

Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale. Orice taxele de import sau taxele sunt cumpărător\\ \ 's de responsabilitate. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet. Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Fiscal: nu suporta orice taxe vamale Feedback-ul: 1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu. 3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Tapet LOGO-ul de afișare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)
Caracteristică Formaldehidă liberă,Rezistent la Mucegai,foarte Groasă,de Mediu Prietenos
Material Alte
Dimensiuni 5.3㎡
Tip Material Natural De Fundal
Material Natural Material Tapet Planta
Utilizarea camera de zi
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola
Tratament De Suprafață Relief
Model Da
Utilizare Administratie,Comert,Divertisment,De Uz Casnic
Funcția Impermeabil,Rezistent La Umezeală,Mucegai-Proof,Anti-Fum,Izolare Fonică,Sunet-Abs
Nume De Brand beibehang
Numărul De Model C0274
Stil Modern

Produse similare