Cerneală mod 786 786XL T7861 Refillable cartuș de cerneală cu Unul timp de chip pentru Epson WorkForce Pro WF-4630 4640 5110 5190 5620 5690

71.01lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


4 Pack Gol Cartușele de Cerneală Reîncărcabile 786XL cu o Singură Utilizare Chips-uri

786XL în America de Nord

1 Set(4 Pack) GOL Cartușele de Cerneală Reîncărcabile cu Un Timp de Chips-uri pentru t7861-t7864 (non-OEM)

CELE GOALE! Vă rugăm să completați cu cerneală înainte de a utiliza! Cu cea Mai nouă Versiune Chips-uri,Nu este nevoie de a lucra cu cip reseter orice mai mult. nu este nevoie pentru a scoate chips-uri de autentic cartuș de cerneală și re-instalat pentru a înlocui cartușele de cerneală orice mai mult! Cartușe reîncărcabile trebuie să fie folosit ca un SET și nu poate fi utilizat în combinație cu Cartusele Originale!

***Model de imprimantă în America de Nord .

Vă rugăm să asigurați-vă că veritabil cod cartuș este de 786 786XL în timp ce cumpara,multumesc!

Pentru Epson WorkForce Pro WF-4630 WF-4640 WF-5110 WF-5190 WF-5620 WF-5690 imprimanta etc

Modele de imprimantă nu pot fi enumerate complet sau actualizate la timp, vă rugăm să verificați cu noi.Multumesc!!!

Toate brand bames și mărcile înregistrate sunt proprietăți ale proprietarilor respectivi,acestea sunt menționate aici pentru scop descriptiv.

Tipul de culoare: Negru, Magenta, Galben și Cyan. Tip cerneală: cerneală,cerneală pigment, cerneala sublimare sau comestibile de cerneală pentru alegerea ta.Enumerate este gol. Tipul de Chip:Un Timp de Chips-uri. Design Special: transparent design de cartușe vă oferă o vedere directă a nivelului de cerneală. Termen de valabilitate:12 luni.

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.

III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.

Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați Vilatudor.ro service pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru Vilatudor.ro primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei. Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.

Ne-ar dori să informeze toți cumpărătorii care ne-am angajat la satisfication de clienții noștri și încearcă să ofere cel mai bun nivel de serviciu. Dacă elementul sosește și nu funcționează bine, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în cel mai scurt timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 9cm x 8cm (5.12in x 3.54in x 3.15in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Colorate Da
Ambalarea În Vrac Da
Compatibil Marca Epson
Numărul De Model WF-4630
Tip cartuș de cerneală
Caracteristică Compatibil
Cartuș de Stare Gol
Nume De Brand MOD DE CERNEALĂ
culoare C,M,Y,K

Produse similare