VEST BIKING Yoga Pantaloni Pentru Femei de Înaltă Talie Jambiere Sport Running Pantaloni de Antrenament Atletic de Formare de Fitness Betelie Ciclu Pantaloni

36.05lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume Produs: Yoga Pantaloni Pentru Femei De Înaltă Talie Jambiere Sport Running Pantaloni De Antrenament Atletic De Formare De Fitness Betelie Dresuri Pantaloni De Yoga

Despre WEST CICLISM

VEST BIKING început în 2001, cu un singur scop: de a Crea o altă experiență de ciclism pentru oamenii din întreaga lume.

Fondatorii de VEST CICLISM au fost NOI ingineri și China-în-Lume Ciclism Sportiv. Ei au înțeles punctele lor forte. Deci, pentru a face bicicleta mult mai plăcută și accesibilă pentru oamenii din întreaga lume, au facut ce au stiut mai bine. Au stabilit pentru a îmbunătăți experiența cu bicicleta prin următoarele trei principii directoare: Inspirație, Inovație și măiestrie.

Totul a început cu usoare din aluminiu rame. Capacitatea de VEST CICLISM pentru a produce de înaltă calitate biciclete la un preț accesibil permis mai multor piloti cu experienta de ciclism într-un mod cu totul nou. De atunci, la VEST de CICLISM a fost un pionier progrese atât de aluminiu și compozite inginerie. Am introdus primul accesibile fibra de carbon biciclete, și transformat de înaltă performanță biciclete rutiere cu Total Compact Road design. În ciclism montan, la VEST de CICLISM se face întotdeauna cele mai bune.

În ultimii 14 ani, la VEST de CICLISM a crescut dincolo de fabricație rădăcini pentru a deveni lider mondial de brand de biciclete de calitate și potrivite. Cu mai mult de 700 de partenerii de vânzare cu amănuntul din întreaga lume, ne propunem pentru a inspira aventura în toate piloti, de la casual la competitive.

WEST BIKE biciclete de a câștiga premii de design. Dar cel mai important, vor câștiga inimile de piloti care aleg să facă ciclism o parte din viața lor. Noi sprijinim această alegere. Credem că o face lumea un loc mai bun.

PARTENERUL TĂU DE VIAȚĂ, LA VEST DE CICLISM.

Plata

Vom accepta aceste plăți: Card de Credit, Escrow(Alipay), Beloto, MoneyBookers, West Union, T/T, etc. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI, etc.)

Transport

(China Post, Singpore Post, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, etc)

În Yopoon Magazin, comanda va fi livrat în termen de 1-4 zile lucratoare de cand ai terminat de plată, nu includ week-end și de sărbători.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

China Post (Transport Gratuit):

Timp De Livrare | Țară

10-20 De Zile Lucrătoare | Japonia, Singapore, Coreea, Malaezia, Thailanda, Indonezia

12-25 Zile Lucrătoare | Statele Unite Ale Americii, Canada, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Israel, Austria, Australia, Irlanda, Bulgaria, Polonia

12-26 Zile Lucrătoare | Norvegia, Portugalia, Suedia, Elveția, Slovacia, Grecia, Ungaria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Croația, Spania

13-27 Zile Lucrătoare | Turcia, Noua Zeelandă, Rusia, Ucraina, Belarus, Filipine, România, Lituania

20-45 Zile Lucrătoare | Brazilia, Kazahstan, Chile, etc

Politica De Returnare

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 2 săptămâni de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere

Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, gratuit de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Tesatura Tip Postav
Yoga pant culori rose,gri,albastru
Numărul De Model YP0207102-zp
Gen Femei
Tip De Închidere Talie Elastic
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand Vest Biking
Tip De Element Lungime Completă
Yoga Pant Caracteristici sport yoga pantaloni pentru femei
Dimensiune M-AM
Tip Sport Ciclism
data de livrare în 36 de ore de la comanda
Stil pentru 2016 cele mai Noi Sosire
Material Lycra

Produse similare