De vânzare la cald Universal PU Piele Auto Parasolar Suport card de ochelari CD Placa Disc Parasolar sac de Depozitare buzunar Organizator alb negru

68.35lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Să plătească pentru comanda de pe Vilatudor.ro,urmați pașii de mai jos: 1) Selectați ordinea și faceți clic pe "Plateste Acum"buton. 2) Alegeți metoda de plată preferată de pe pagina de verificare.

În scopul de a trimite elemente imediat,vă rugăm să scrieți detaliate adresa de livrare. 1. Destinatar Nume Complet: 2. Contact telefon Nr.: 3. Adresa de livrare: 4. Codul poștal/ zip code: Notă: Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit,coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele. Timp de preparare: avem nevoie de 2-10 zile lucratoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi. Dacă nu ați primit coletul tău atunci când proteja moment este aproape pe terminate, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Despre Taxe Vamale: taxe Vamale este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă.Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca. o. După ce a primit bunuri de la noi.Dacă se poate construi,vă Rugăm să confirmați au primit elementele de pe Vilatudor.ro."Confirma primirea comenzii dumneavoastră".Dacă sunteți mulțumit cu ea.Vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele. b. Vă rugăm să ne anunțați ,există orice întrebări și probleme.suntem dispuși să rezolve orice probleme, în scopul de a evita posibile litigii. Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema: *numărul de Ordine *Imaginea de margele defecte. c. nu putem accepta la schimb sau anularea, după ce comanda dvs. a fost livrat. d. Dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate. Cerere: 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate,nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 28cm x 12cm x 5cm (11.02in x 4.72in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip Parasolar Sac De Depozitare
Tip De Material PU Piele
Tip De Element Auto Parasolar CD de stocare
Masina Face universal auto
Nume Culoare Negru, Alb
Nume De Brand Loen
culoare Alb&Negru
Caracteristici Multifuncțional de stocare
Dimensiune 32.1 CM*15.2 CM

Produse similare