5 10 Ferită de șirag de mărgele de Nuclee TIJA de BAZĂ R5*10mm NiZn moale de Înaltă frecvență anti-interferențe SMPS RF Ferită inductanță A.

60.40lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Atenție: acest tip de miez de ferită nu este un magnet,este nonmagnetic. fierul nu poate fi adsorbție.

Nume produs: Ferită șirag de mărgele

diametru (OD): 5mm Înaltă (HT): 10mm

Știi

O: vă Rugăm să descrieți în funcție de dimensiunea paginii pentru a cumpăra, în funcție de dimensiunea magnetului de vânzări, unitate mm (milimetri), magnetice pozitive și negative abateri, nu cumpara imaginat!

Doi: Pozele sunt 100% într-un fel de tir, din cauza externă de lumină și aparat de fotografiat focală factor, fizică și imagine pot fi diferite, sau aspectul de culoare, cum ar fi loturile de produs apărea ușor diferite, este un fenomen normal nu afectează utilizarea, imagine doar pentru referință , vă rugăm să prevaleze în natură.

Trei: Inel este fragil, asigurați-vă că pentru a verifica atunci când dacă curier magnetic de suprafață intactă și apoi să semneze, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Patru: Onestitatea este vânzător de înțelegerea tradițională a virtuților un cumpărător. Orice probleme pot fi negociate cu orice probleme pot fi rezolvate. Produsele cumpărate aveți orice probleme, prima data sa ne contactati, va vom ajuta să rezolve prima dată.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Cerere Industriale Magnet
Numărul De Model a
Forma a
Cu Găuri No
Tip a
Compozit a

Produse similare