TASP 10PC Carbură de Tungsten Rotativ Bavuri freze Gravura Bits Instrument Rotativ Accesorii

54.87lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


TASP 10PC Carbură de Tungsten Rotativ Bavuri Set

Descriere: Potrivit pentru debavurare și polizare metal / nemetal materiale până la HRC70 duritate Forma: Cilindric, minge, conice, a subliniat copac, con invers, copac rotund, oval, flacără, et Material: Tungsten din Oțel YG8 viață de Utilizare: Despre rectificare de 400 de ori Lungimea Totală:47mm lungime Max de taiere:13 mm, 1/2" Cap Diametru:6 mm, 1/4" Coadă Diametru:3mm, 1/8" Pachetul contine: 10x Rotativ Bavuri

De Transport Pe Termen

1)Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. Acorde o atenție, vă rog, suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice vamale întârziere sau fiscale.

2)Despre Declearation Valoare. Elementul valoare mai mare de 10 USD, vom arăta 10 USD in colet. Orice cerere specială despre declarația lor valoare, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.

3)spune-mi te Rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

4)Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 20-50 zile lucrătoare de sosire prin Poștă înregistrată Air Mail, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

5)cele Mai multe din numărul de urmărire, puteți urmări în www.17track.net.

Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Se întoarce Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., pentru orice motive, pur și simplu a reveni onu-a deschis în termen de 30 de zile de la primire si va vom returna întreaga sumă. Se întoarce sunt oferite doar în cazul în care este returnat la noi în nepurtate, starea inițială cu autocolant pe deplin intacte. Cumpărătorii sunt responsabile pentru plata lor taxele poștale de returnare de taxe. Schimburile va fi trimis atunci când cumpărătorii plătesc re-costul de transport maritim. Vă rugăm să toți cumpărătorii loc o mică notă cu returnat precizează numărul de ordine, numele și adresa completă. O notificare va fi trimis la tine după ce elementul întors este primit și o altă dată de rambursare/schimb au fost prelucrate. Condițiile de mai sus nu se aplică greșit/defect elemente trimise. În cazuri rare, acest lucru ar trebui să se întâmple, toate cheltuielile vor fi acoperite de noi înșine și schimburile va fi trimis imediat, cu condiția cumpărători să ne contactați în prealabil. Feedback-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cele mai bune servicii pentru tine. Contactați-Ne 1)Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Vă mulțumesc !

2)Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil.dar vă rog permiteți-întârziere de răspuns pentru afaceri non-timp. vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare ați putea avea deci vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 5cm x 10cm (7.87in x 1.97in x 3.94in)
Nume De Brand TASP
Dimensiune 3x6x47mm
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Tip rotary burr
Numărul De Model MMD001A7 Carbură rotativ burr
Material Carbură De Tungsten Din Oțel

Produse similare