DIYSEUCR 7 inch Ecran LCD Color Video Ușa de Telefon Introduceți Interfon Sonerie Card RFID Reader Camera 1 Camera 3 Monitor

901.59lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


7inch Ușa Telefon Soneria Video ID Card Reader Camera cu LED-uri De Acasă Introduceți Interfon

7" Culoare Hands Free cu fir Video Interfon

Descrieri: Cu fir, sistem de securitate produs ce vizionați acum este cel mai popular, fashional, arătoși și convenabil telefon ușă kit cu 1-camera și 3-monitor, care are un ecran mare și oferă o viziune frumoasă și sentimentul de siguranță, cu un foarte simplu de instalare și de utilizare. Acesta adoptă tehnologia avansată și cele mai recente cipuri care îmbunătățește stabilitatea și durabilitatea sistemului. Designul foarte subtire de montare pe perete se va face, de asemenea, acest produs de ușor și convenabil. Ca la aplicații, acesta poate fi utilizat pe scară largă în apartamente, vile, hoteluri, birouri etc.

La funtions includ în principal hands-free monitor, interfon bidirecțional, de înaltă definiție, de vizibilitate, de blocare de control, infraroșu viziune de noapte, carte de cheie de lectură în aer liber station, reglabil interfon volum și ecran de culoare a produsului. Mai multe detalii sunt prezentate după cum urmează.

Caracteristici:

Aliaj de aluminiu panou de monitor interior, la modă și de lux. Cu coajă din aliaj de aluminiu de pe unitate în aer liber, rezistent la apa, antioxidant și durabil de a utiliza. 7" color TFT LCD ecran, fara radiatii, consum redus de energie, de înaltă definiție și apăsați tasta de control. Cameră de exterior cu cheia de lectură, clar CONDUS viziune de noapte poate monitoriza și de a capta imagini în low-mediu de iluminare. Combină mai multe funcții într-o singură: două sensuri interfon, supraveghere, deblocare, mâinile apel gratuit și să vorbească, etc. 36 diferite tipuri de melodii pentru alegerile tale. Volumul, luminozitatea și contrastul sunt ajustabile. Livrat cu cablu de conectare cu adaptor, utilizatorii pot instala în conformitate cu instrucțiuni de operare. Poate fi utilizat pe scară largă într-o singură familie case, vile, birouri, hoteluri și așa mai departe. Suporta maxim 1 unitate exterioară cu 6 unități interioare sau 2 unități exterioare cu 4 unități de interior.

Detaliu arată:

7" color TFT LCD ecran si LED-uri viziune de noapte camera în aer liber, fără radiații, consum redus de energie, de înaltă definiție și apăsați tasta de control.

Aliaj de aluminiu panou build-in 7inch ecran monitor interior, la modă și de lux.

Built-in infared Led-uri face disponibil pentru a vedea vistor afara pe timp de noapte sau în întuneric. Acesta mai multe beneficii pentru acasă de securitate. Această caracteristică vă permite, puteți vedea în continuare de culoare imagine ( nu alb-negru ) pe timp de noapte, acesta este un design strălucitor.

Spate-atârnă de design, de asemenea, este unul dintre avantaje, care fac ca monitorul să fie instalat mai ușor și mai convenabil. Acesta poate fi instalat oriunde doriți.

Afișarea imaginii pe monitor este foarte clar pentru vizualizare, care cu siguranta va satisface cele de uz general.

Camera în aer liber clare cu LED-uri viziune de noapte poate monitoriza și de a capta imagini în low-mediu de iluminare. Și vă sugerăm să nu instalați în aer liber, camera de locul în care se expune cu ușurință la ploaie.

Dual-mod de interfon de interior și monitorizare

Atunci când cineva apasă butonul de apel la unitate în aer liber, se va active monitorul de interior, monitorul se va aprinde, ring și să arate video de exterior. Astfel încât să puteți vedea cine este în afara, un poștaș? un vecin? un agent de vânzări? un vechi prieten? sau un hoț? Apoi, aveți posibilitatea să apăsați butonul de răspuns pe monitor pentru a vorbi cu oameni din afara, de a debloca de blocare și apăsați pe buton de răspuns din nou pentru a termina de conversie. Atunci când monitorul în modul de așteptare, puteți vedea ce se întâmplă afară de monitorizare a presei buton.

Electrice de blocare interior și de a Debloca, de a face casa mai sigur

Acest telefon ușă poate lucra cu 12V electric de blocare, astfel încât să puteți conecta un electrice de blocare pentru acest sistem. Cu această funcție, nu trebuie să meargă la ușă pentru a debloca pentru oaspeți, trebuie doar să apăsați butonul de deblocare de pe monitor. Acesta va aduce confort mare pentru tine si membrii familiei tale.

( Această blocare electrică nu este inclus, dacă aveți nevoie, vă rugăm nu ezitați să ne contactați. )

Aplicații

Acest telefon ușă sistemul poate fi utilizat pe scară largă în vile, birouri, case private, și alte loc are nevoie de interfon. Acesta nu este doar un sistem de interfon, dar, de asemenea, un sistem de securitate acasă.

Caietul de sarcini:

Cameră De Exterior Model Nr. ID Viziune de Noapte cu LED de Lumină, vizibilă în termen de 5 metri Viziune Unghi de 92° Unghi Larg de Rezoluție 700 Linii TV, Plus Control Automat Consumul de Putere în Standby: 0,1 W; Lucru: 4W temperatura de Lucru -10°c~+55°c Instalare de Perete Materiale aliaj de Aluminiu si ABS Dimensiune 173(L)*96(W)*40(H)mm Greutate Netă 389g Monitor Interior Model Nr. V80 cu Ecran de 7" cu unghi larg, TFT LCD, 16:9 Rezolutie 800*RGB*480 Putere de intrare AC100V-240V 50Hz-60Hz Întârziere timp de Asteptare 120s ±10% Întârziere de Monitorizare timp de 40 ±10% Valabil Distanta de 100M (4x1 mm2) Consumul de Putere în Standby: 0,5 W; Lucru: 8W Adaptor de Intrare AC100~ 240V, 50/60Hz Adaptor de Ieșire DC 15V Temperatura de Lucru -40°c~+70°c de Așteptare, Temperatura -20°c~+60°c Instalarea montat pe Perete/lift pe birou Dimensiuni 230(L)*150(W)*27(H)mm Materail aliaj de Aluminiu si ABS Greutate Netă 556g

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Camera culoare
Kit-Ul De Configurare Una la Trei video interfon
Samrt Acasă Interfață No
Ecran Dimensiune Ecran(inch) 7
Camera IP Interface No
Camera tip Senzor CMOS
Interfata De Comunicare Cu fir
Nume De Brand DIYSECUR
Unghi De Vizualizare (°) 92
Tehnologia Digital
Zona De Intrare Nici unul
Dimensiune 230 x 150 x 27mm
Rezoluție 700 TVLine
Metodă De Conectare Cu fir
Instalare Montare Pe Perete
Dimensiune Senzor(Inch) 1/4
Rezistent la apa Da
Material Metal
Răspunde De Modul De Hands-free
Numărul De Model V80-ID
Display Tip Ecran culoare
putere AC 110V - 240V
Tip Sistem De Interfon
Control Acces Inductiv Card
Soneria Da

Produse similare