Profesional nou Cu 4 Culori de Machiaj Fard de obraz Paleta de Contur Facial Umbra Evidențiere Obraz V Fata Decora mat fard de obraz pudră

17.20lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Profesional nou Cu 4 Culori de Machiaj Fard de obraz Paleta de Contur Facial Umbra Evidențiere Obraz V Fata Decora mat fard de obraz pudră

Plata :

•---Acceptam plata prin Escrow plată

•---Pls confirma transport maritim adresa atunci când plata va Vom trimite bunurile ca implicit adresa registed

Transport:

• Transport gratuit : Prin e-Mail de Aer (Hongkong Aer parcelă, China aer parcelă)

------Normal sosirea în termen de 15-30 de zile lucrătoare ( depinde de procesul de transport maritim și țări vamale, notă: China aer parcelă este lent serviciu de transport maritim. Timpul de livrare nu este stabilă. Dacă nu sunteți un cumpărător răbdare vă rugăm să nu cumpere , vă mulțumim pentru cooperare )

• Accelerate Serviciu de Transport maritim :De Worldwide Express Mail (EMS)

------Normal sosirea în 5-8 zile lucrătoare.( Trebuie să plătească suplimentar costul de transport maritim dacă ai nevoie de EMS)

Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului , dar aceasta nu se poate aplica la toate țările cauza tarifare diferite reguli. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului

Alte politici:

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 12cm (5.91in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Beneficii De lungă durată,Sensibil,Usor de purtat,Naturale
Cantitatea 1
Numărul De Model MH401
Dimensiune Full Size
NET WT 24 g
Ingredient pudra mata paleta
Tip Fard de obraz

Produse similare