Noi sosesc pâlnie de sticlă cu îndoit top transport Gratuit

24.79lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Noi sosesc pâlnie de sticlă cu îndoit top transport Gratuit

Culoare:Clar

Material:Sticla

Capacitate:30mm/40mm/50mm/60mm/75mm/90mm

NOTĂ: TOATE PRODUSELE VOR FI AMBALATE PERFECT BAZEAZĂ PE O EXPERIENȚĂ BOGATĂ,DAR LA FEL DE MULTE BUNURI ESTE DE STICLĂ ȘI FRAGIL,ASTFEL ÎNCÂT ÎN CAZUL ÎN CARE NU EXISTĂ NICI UN PREJUDICIU, ATUNCI CÂND AȚI PRIMIT COLETUL,SPER SA POT LUA FOTOGRAFIE SI SA NE CONTACTATI,VA VOM RETURNA! Despre Noi: Suntem o perfessional exportate companie înființată în anul 2011,specializată în cercetarea și producerea de produse de unică folosință și mucegai de proiectare pentru laboratoare biomedicale).după mulți ani de experiență,produsele noastre au cu diverse clientului hase situat în jurul valorii de lume,suntem dispuși să aloce un efect noastră la dezvoltarea vieții științifice. Pentru a Aliexpres politica,nu putem afișa toate produsele pe care le avem ,mai ales la laborator reactiv,deci, dacă aveți nevoie de orice laborator de produse care nu se vând în magazin,pls contactati-ma on-line sau trimite-mi e-mail,voi răspunde ASAP.

Transport: Toate elementele vor fi livrate în 1 până la 3 zile de cand ai terminat de plată. De obicei, putem navă produs prin China Post Air Mail,acesta va costa de la 10 la 60 de zile.pentru a evita plus taxe vamale pentru clienți,toate elementele vor fi declarate cu low vaule ca cadou. Dacă doriți să obțineți parcela de urgență,vă rugăm să alegeți FEDEX,DHL sau TNT ect. Dacă greutatea totală de peste de 2 kg sau valoarea comenzii mai mult de 100 USD.00.vom expediat prin DHL,FEDEX,TNT sau LINIE SPECIALĂ etc rapid de transport maritim.

Feedback: Dacă nu sunteți mulțumit când ai primit coletul,pls nu ezitați să contactați-ne,am promisiunea de a rezolva problema cu sinceritate și pasiune!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Nume De Brand BINFUL
Clasificarea Pahar
culoare Clar
Numărul De Model 30mm/40mm/50mm/60mm/75mm/90mm
Material Sticla
Capacitate 30mm, 40mm, 50mm, 60mm, 75mm, 90mm

Produse similare