LiisLee Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Pentru HONDA FR-V HR-V D-V Edix Insight, Jazz se Potrivesc LaGreat Pentru CRV Pentru Odyssey Viziune de Noapte de Rezervă

79.86lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


CCD de inalta Calitate Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Pentru HONDA FR-V HR-V D-V Edix Insight, Jazz se Potrivesc LaGreat Pentru CRV Pentru Odyssey Viziune de Noapte se Uite Înapoi Camera de Rezervă

HD de Înaltă Definiție | CCD Viziune de Noapte | rezistent la Apă | Lentile Unghi

Înlocuiți Unul Dintre Lămpi plăcuță de Înmatriculare | Cu Parcare Linii de Referință | Conector RCA

Modele aplicabile: Pentru HONDA FR-V / Edix 2004~2009

Pentru HONDA HR-V 1999~2006

Pentru HONDA D-V-Pilot 2003~2008

Pentru HONDA Insight ZE2 2009~2014

Pentru HONDA Fit / Jazz 1 2 2001~2013

Pentru HONDA Lagreat Pentru Odyssey RA RB 1999~2013

Pentru HONDA CR-V 2007~2011

CCD de inalta Calitate Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Pentru HONDA FR-V HR-V D-V Edix Insight, Jazz se Potrivesc LaGreat Pentru CRV Pentru Odyssey Viziune de Noapte se Uite Înapoi Camera de Rezervă

Atenționare Specială:

1. Acesta este produs OEM ,nu originale din fabrică produsul. Camera cu Conector RCA.Dacă monitorul nu este cu RCA monitor,este nevoie de alte Sârmei pentru a le conecta.

2. Zone diferite modele de autoturisme pot fi diferite . Deci, dacă nu ești sigur că se potriveasca cu masina instala loc, aveți nevoie pentru a vorbi cu noi să fie sigur de a cumpăra. Noi nu acceptăm nici o rambursare pentru a cumpăra modelul greșit de către cumpărător mistack .

Instalare :

Despre Plata:

Cum de a plăti:

https://icshall.alipay.com/hall/cateQuestion.htm?ccateId=457&pcateId=444&categoryId=457&language=en_US

Puteți să faceți Clic pe acest link pentru a o învăța cum să plătească.

Metoda De Plată:

Despre Transport:

Transportul va fi amenajat în termen de 3~7 zile lucrătoare după ce plata este eliminat atâta timp cât cumpărătorul de informare și adresa de livrare este confirmat. Vă rugăm să furnizați dreptul de post cod și număr de telefon valid, pentru a evita întârzierea în livrare.

Noi, de obicei, nava prin Poștă Înregistrată Air Mail, DHL, FEDEX, EMS, ARAMEX --- este de Până pentru Cumparatori..

Reveni și de Garanție:

Vom special promit toți cumpărătorii toate ordinele de 1 an calitate politica de garanție pentru toate Produsele noastre.

În cazul în care mărfurile au fost de vina sau deteriorat, trimite înapoi la noi, vom reveni cu plata integrală, sau să înlocuiască un alt unul nou pentru tine!

Cumpărătorul percepe costurile de returnare.

Feedback-ul:

Clientul este satisfăcătoare este scopul nostru final. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

Dacă aveți o problemă sau întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu sau de a părăsi orice tip de feedback.

Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-trimite e-mail sau plângerea noastră de a gestiona.

Este de apreciat că, dacă ne dea feedback-ul bun. CCD de inalta Calitate Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Pentru HONDA FR-V HR-V D-V Edix Insight, Jazz se Potrivesc LaGreat Pentru CRV Pentru Odyssey Viziune de Noapte se Uite Înapoi Camera de Rezervă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Fir sau Wireless Sârmă
Nume De Brand Liislee
Linia Directoare Da
Material Lentile Plastic + Sticla
Shell Material Plastic
Tip De Material ABS
Lungimea de Cablu Video 6M
Tipul De Alarmă Partea Din Spate

Produse similare