NOI DC12V 4 canale wireless rf control de la distanță comutator /cameră lumini de control de la distanță comutator 2 impermeabil la distanță și receptor

60.84lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


220V 1CH 10A Receptor & Transmițător RF Wireless de la Distanță Comutator Momenrary Comutare de Închidere Reglabil 2 BUC/LOT 16.99 Wireless RF Control de la Distanță Comutator DC 12V 10A 1CH 3PCS Transmițător Cu Baterie+ Receptor Acces/ușă Sistem 15.99 transport Gratuit +en-Gros DC 12v 10A releu 1CH wireless RF Control de la Distanță Comutator Transmițător+ Receptor+Caz 7.99 220V 1CH 10A RF de la Distanță fără Fir a Comuta Receptorul&Transmițător De Lumină Lampă cu LED-uri SMD PE OFF Momenrary Comutare Reglabil Fixat 8.99 220V 1CH de Alimentare Wireless, Comutator Sistem de 4 Receptor&4Transmitter Controler de la Distanță 10A ieșire de stat este ajustat 31.99 DC 12V 10A 4CH Cod de Învățare RF fără Fir Control de la Distanță Comutator de Lumină Systems &1 Receptor 2 controller Outputis Reglabil 15.99 AC220V 1CH 10A Control de la Distanță Comutator de Lumină Releu Radio Modul Receptor rezistent la apă și la Emițător Transport Gratuit 9.99 Transport Gratuit DC12V 10A 4 Canale RF fără Fir Control de la Distanță Comutator/Radio Comutator Controlat de Sistemul Receptor&Transmițător 15.99 Caracteristică:

· Control Wireless, ușor de instalat

· Lumini de Control, Motoare, Ventilatoare, acționate electric Usi/Blochează/Ferestre/Jaluzele/Masini sau Alte Aparate cu AC220V,AC85V-260V SAU DC12V..

· Puteți porni/opri receptorul cu transmitator (telecomanda) de la orice loc în termen de o încredere distanță; semnal RF wireless poate trece prin pereti, pardoseli si usi.

· Acest comutator poate învăța diferite de codificare de control de la distanță (cum ar fi 2262,1527 ect.)

· Unul/mai multe emițătoare pot controla una/mai multe receptoare simultan.

· Dacă utilizați două sau mai multe receptoare în același loc, le puteți seta cu coduri diferite. Dacă utilizați multi-buton de emițător, puteți controla controler cu diferite butoane, nu va afecta reciproc.

· Frecvența de lucru: 315MHz / 433MHz

· Modulul de recepție wireless controller, cu înaltă confidențialitate, stabil de performanță, consum redus de energie caracteristice, sari linie sau formați codul întrerupător codificare.

Despre Receptor:

· Model Nr.: AK-RK04S-12-C

· Canal: 4 CH

Frecventa Radio:315MHZ/433MHZ

Tensiune de lucru:DC12V

De operare de Tip:Jog /Moment/Non-Închis(Apăsați și mențineți apăsată tasta->On,Eliberați->Off)

Blocare /de Închidere(Apăsați -> Pe; Apăsați alt buton -> Off)

Auto-blocare/de Comutare(Apăsați->On,Apăsați din nou->Off)

· Codificare Tip: cod de învățare

· Maximă de Lucru Curent: 10A

· Modul de ieșire: Fără tensiune de ieșire(numit, de asemenea, de ieșire de Contact)

· Pas în jos abordare: rezistență-capacitate(RC)

Despre Lucrul mod/ Cale de ieșire:

· Ieșire de Lucru pentru a învăța codul switch-Jogging, Auto-Blocare, de blocare, s-a schimbat prin lipire sau să sară capacul.

De moment/ Jog-Apăsați și țineți -> Pe; Release -> Off.

Toggle/ Auto-blocare-Apăsați ->; Apăsați din nou -> Off·

Închidere/ Blocare-Apăsați -> Pe; Apăsați alt buton -> Off.

Despre Emițător:

· Model Nr.:AK-FS04A

· Butoane: 4 Butoane

· Tensiune de lucru:DC6V (2016 Baterie x2 )

· Frecventa de operare :315/433MHz

· Remote Control Distanta: 20-100m

· Codifica: cod Fix prin lipire și codul de învățare

Despre Învățare și compensare Metoda:

De învățare:· Apăsați tasta de învățare cheie, înseamnă că operatorul pune în starea de învățare atunci când indicatorul OFF, atunci vă rugăm să apăsați orice butoane de control de la distanță pentru a transmite semnale, indicatorul va clipi de 3 ori,ceea ce înseamnă cu succes studiat.

· După ce apăsați orice butoane de control de la distanță pentru a transmite semnalul, indicatorul nu flash, 10 secunde mai târziu, ea încă își revine la normal, înseamnă studiu, fără succes.

Clearning: Țineți apăsați buton de învățare de aproximativ 8 secunde,indicatorul de PE OFF,apoi apăsați telecomanda ,receptor, nu au de lucru ,înseamnă clearning codul de succes.

Să acorde o atenție:

· Setarea implicită de ieșire de mod este de Moment; Dacă aveți nevoie de alte cale de ieșire pot lăsa un mesaj să-l schimbe pentru tine înainte de livrare.

· Aici este 4 Canale comutare și 4-buton de control de la distanță .puteți alege modul de lucru ca ai nevoie.

· Distanța teoretică este de 20, de 100 m, care va fi operat într-un teren deschis; fără bariere și fără orice interferențe. Cu toate acestea, în funcționarea reală, este împiedicată de copaci, ziduri sau alte obstacole, sau perturbat de alte semnale. Prin urmare, distanța reală nu poate ajunge la 100m. Dacă aveți nevoie de mai mult de acoperire, vă rugăm să alegeți alte serii de control de la distanță, cum ar fi 1000m/3000ft; sau puteți adăuga Extern Extinde Antena sau Transponder de pe receptor pentru a extinde gama.

Pachetul Include:

· 1 x Receptor:AK-RK04S-12-C (cu capac)

· 2 x Transmițător: AK-FS04A (cu baterie)

Picture show

ați putea dori, de asemenea*******

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 15cm x 13cm x 11cm (5.91in x 5.12in x 4.33in)
Tip De Element Switch-uri
Garanție NO
certificare CCC
Tip Comutator Control De La Distanță

Produse similare