Profesia de scufundări snorkelling unelte vedere de sus masca de scuba cu uscat snorkel set Adult scuba diving echipamentelor de Vară watersport unelte

80.70lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Profesia de scufundări snorkelling unelte, vedere de Sus masca de scuba cu uscat snorkel set, Adult scuba diving echipamentelor, Fierbinte de Vară watersport unelte pentru înot și scufundări,snorkeling...

Masca de scufundări:

1.100% de Brand nou produs,pls nu fi de încredere cu quaity. Deoarece ne poate lua diferite lot,logo-ul de pe produs poate diferit sau fără logo-ul,pls clar că.

2.Lichid de silicon fusta si curea,dublu garniturii fără scurgeri de informații,de Confort se potrivesc. Larg headstrap,confort poartă.

3.Cadru de PC,durabile și pline de culoare.

4.Sticla lentile,ultra clar și CE certificari,safty scufundări și snorkeling măști.Single lens,vedere mare de submarin.

5.Culoare: Albastru,Rosu,Galben,Roz.Violet

6.Super-se potrivesc aproape adult se confruntă.

Scufundare Snorkel:

Snorkel uscat design,anti valuri,rezistent la apa,volum mare de debit de aer tub tuburi,produse alimentare materiale din PVC de tub ,alimente etapă silicon tub purtător de cuvânt și furtun.Simplu și rapid portarul,ușor pentru a atașa masca curea.

Pls observa că pachetul

Ambalarea: 1 x masca de scufundări

1x tub

Simplu PE sac,sac cu bule de protecție.nu vine cu orice cutie de vânzare cu amănuntul,pls clar,multumesc.

Alte Snorkel Unelte Pentru binele tău considerare

Cum de a plasa comanda daca sunteti interesati de produsele tale?

Cumpărător pentru acest site de cumparaturi online,va rugam sa va autentificati in site-ul web și de a crea un cont nou cu adresa ta de email. Apoi, puteți începe de cumpărături tot ce te intereseaza.

Puteți plasa ofertele de tine,dar asigurați-vă că pentru a lăsa toate informațiile corecte,cum ar fi numele dvs.,tel,adresa, înainte de licitația.Nu suntem responsabili pentru orice pierderi cauzate de orice informații eronate furnizate.

Dacă mare cantitate comandă,se va aplica o reducere,vă rugăm să contactați serviciul nostru de servicii on-line pentru exact inainte de așteptare.

Toate ordinele cu noi sunt extrem de attentioned și inspectate înainte de expediere.Acesta va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare,data de la confirmarea destinatarului de plată.

Nici nu este clar,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți online sau scrie-ne.Toate întrebăriși mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore. Plata:

1.Acceptam Alipay, T/T, WU.

2.Toate majoy cardurile de credit sunt acceptate prin sigure procesor de plată ESCROW

Există mai multe tipuri de metode de plată, puteți alege de la Vilatudor.ro. Vă sugerăm ESCROW, și plata cu cardul de credit este, de asemenea, în condiții de siguranță pentru amândoi, pentru că va fi o procedură normală, de aproximativ 24 de ore pentru Vilatudor.ro pentru a confirma informațiile de card de credit, în acest timp, în considerare de siguranță pentru ambele părți, nu avem voie să livreze. Elementele vor fi livrate în termen de aproximativ 7 zile, atunci când Vilatudor.ro a confirmat informațiile de plată.

3.Prețul nu include asigurare și orice taxe de import țară.

Transport:

1.Elementele vor fi livrate la Vilatudor.ro profil adresa, vă Rugăm să vă asigurați că adresa de livrare este complet și corect. 2.Elementele vor fi livrate în termen de 7 zile lucrătoare,data de la primirea de plată.

3.Comenzile sunt expediate în mod implicit prin China Post Air Mail. despre 10to35 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări și zone.Pentru îndepărtate țări, acesta va fi mult mai mult mai mult timp pentru a ajunge. Vă rugăm să înțelegeți!

4.Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback-ul, vom face tot posibilul să-l rezolve. Vă mulțumesc! Rambursare:

1.În cazul în care produsul primit este unul incorect, vă rugăm să ia fotografii și să ne contactați within7 zile. Va vom trimite una corectă.

2.În cazul în care nu sunteți mulțumit cu produsul în timp ce acesta este în stare bună, vă rugăm să ne returnați în termen de 30 de zile, iar cumpărătorul plătește pentru retur taxele de transport maritim. Apoi Vom trimite unul nou sau să dea banii înapoi.

3.În cazul în care produsul primit erau defecte, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după primirea comenzii, putem fie să-ți dau banii înapoi sau trimite un înlocuitor pentru tine. Feedback-ul:

1. Satisfacție este scopul nostru și mare putere. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, după ce primești produsele,multumesc si aprecia foarte mult dacă puteți recomanda si prietenilor tai care ar putea interesa.

2. Dacă aveți orice probleme cu privire la produsele noastre și servicii, vă rugăm să nu ezitați și nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 20cm x 11cm (17.72in x 7.87in x 4.33in)
Nume De Brand DEEPGEAR
Snorkel pentru Unelte scuba diving,snorkeling
Materiale de cadru Cadru de PC
Numărul De Model ms1119
Tip De Produs Adult Snorkel set,Scufundări Set
Materiale de fusta si curea Lichid de silicon
Snorkel purtător de cuvânt alimente etapă de silicon
Snorkel uscat design anti val,rezistent la apa
culoare Negru,Galben,Albastru,Violet,Roz
Materiale de lentila Lentile de sticlă călită
Tub tub alimente etapă de silicon
Tip Obiectiv

Produse similare