SUNYIK 1Lot (4) Bijuterie de Piatra Sculptate Guardian Elefant Buzunar Statuie de Piatră de Vindecare Figurina 1.5"

68.59lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tip: Gemstone Elefant Buzunar Statuie de Piatră de Vindecare Figurina Detalii Dimensiuni(Aprox): 37x16x29mm-42x21x33mm; 1.5" Cantitate: 4 Greutate(Aprox): 25-38 Gram/Buc Material: Piatra Stare: Nou PS:Sculptate de piatră,de dimensiuni și forme de piatră sunt diferite cu fiecare alte, va vom trimite ceea ce avem de întâmplare. Elefant simbol de înțelepciune, noroc, loialitate. Elefantul considerat un puternic simbol de noroc - să păstreze un elefant norocos cu tine pentru a proteja de ghinion și de a stimula noroc pentru toate timpurile. Elefantul este, probabil, cel mai pozitiva animal simbol cunoscut. Elefantul atinge vârstă și cu ea, înțelepciunea. Ele sunt extrem de venerat pentru puterea și puterea lor. ATENȚIE

Vă rugăm să Citiți toate condițiile licitație înainte de licitare, vă mulțumesc! Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. Facem tot posibilul să ne reprezinte pietre și bijuterii cu precizie. Uneori, din cauza flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator sunt posibile mici variații în culoare. Veți primi un unul similar ca în imagine.

Contactati-Ne

Bine ați venit să ne contactați dacă aveți orice întrebări. E-mail, de obicei, va fi răspuns în termen de 24 de ore, de luni până sâmbătă și cât mai curând posibil la sfârșit de săptămână. Dacă nu primiți un răspuns în această perioadă de timp vă rugăm să verificați folderul SPAM sau BULK mail box pentru răspunsul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 15cm x 5cm (6.69in x 5.91in x 1.97in)
Greutate(Aprox) 25-38 Gram/Pc
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Starea Noi
Detalii Dimensiuni(Aprox) 37x16x29mm-42x21x33mm; 1.5"
Numărul De Model V
Caracteristicile Produsului Buzunar Piatra
Material Piatra
Cantitatea 4pc

Produse similare