600W Pe Grid Tie Inverter 18V Panou 36Cells 110V Ieșire La AC DC MPPT Funcția Pure Sine Wave Inverter

322.17lei

Adauga la lista dorintelor

Surse De Alimentare

Descriere produs


600W Pe Grid Tie Inverter 18V Panou 36Cells 110V Ieșire La AC DC MPPT Funcția Pure Sine Wave Inverter

Smart Microinvertoarelor Introducere

Smart grid tie inverter este o unitate compactă, care, direct convertește curentul continuu în curent alternativ pentru alimentarea aparatelor și/sau echipamente de birou și conectarea la reteaua de utilitati. AC de ieșire de la Smart Microinvertoarelor este sincronizat și în fază cu rețeaua de utilități. Este un dispozitiv cheie de sisteme de generare a energiei, cum ar fi PV sistem de generare a energiei, turbine eoliene sistem de generare a energiei. Smart Microinvertoarelor special design optimizat pentru a lucra cu modularizarea de DC surse de alimentare care include masă de module solare, 18V (36 de celule), 24V (cu 60 de celule) monocristal și/sau Policristaline, panouri solare, turbine eoliene și baterii. Smart Microinvertoarele sunt de stabilizare, de încredere și de înaltă eficiență de conversie elemente. Este cea mai buna alegere pentru FOTOVOLTAICE, sisteme de generare a energiei.

Smart Microinvertoarelor poate fi cu ușurință plasat și atașate la raft dedesubt de modulul PV. Nu este nevoie de spații pentru instalare independentă și joasă tensiune DC fir se conectează la modulul PV la Smart Microinvertoarelor poate elimina riscul de înaltă tensiune DC. Distribuite modularizarea filosofie de design pentru o creștere Inteligentă Microinvertoarelor asigură productivitate a întregului sistem și nu va afecta printr-un singur punct de eșec. Fiecare Smart Microinvertoarelor individual este conectat la fiecare modul PV în matrice. Această configurație unică înseamnă că un individ Maximum Power Point Tracker (MPPT) controlează fiecare PV module și asigură că puterea maximă disponibilă pentru fiecare modul PV este exportat la rețeaua de utilități, indiferent de performanța de alte module FOTOVOLTAICE în matrice, care pot fi afectate de umbrire, de murdărie, de orientare sau de nepotrivire, etc. Smart Microinvertoarelor asigură performanțe de top pentru maximizarea producției de energie din întregul sistem FOTOVOLTAIC și devine rentabilitatea investiției în mai puțin timp.

Avantajele Smart Microinvertoarelor

1. Unic de design de circuit, alegerea de import industriale, componente electronice, o mai mare eficiență, performanță mai stabilă.

2. Creative MPPT tehnologie, eficiență de peste 99%, mai rapid și mai sensibil reacție, mult mai fiabile.

3. Paralel tip de design pentru DC intrare și modularizarea design pentru inverter, volum mic, distribuit de instalare, ușor de configurare a sistemului, flexibil pentru combinație, puternic expansibilitate de sistem.

4. Adoptarea de înaltă frecvență transformator de izolare de tip, de înaltă eficiență, și de înaltă securitate.

5. Perfect electrice funcția de protecție.

6. Carcasa din aliaj de aluminiu, nu rugineste, rezistent la căldură și rezistente la frig, precum și anti-coroziune.

7. Obtinerea circuit electronic design, aspectul de proiectare și alte tehnologia de bază de patente.

Informații Importante Privind Siguranța

Citiți mai Întâi aceasta

Acest manual conține instrucțiuni importante pentru utilizarea în timpul instalare și întreținere de Inteligent Microinvertoarelor. Pentru a reduce riscul de șoc electric, și pentru a asigura în condiții de siguranță instalarea și operarea Inteligentă a Microinvertoarelor, următoarele simboluri de securitate apar în acest document pentru a indica condiții periculoase și instrucțiuni de siguranță importante.

PERICOL! Acest lucru indică o situație periculoasă, care, dacă nu este evitată, va avea ca rezultat decesul sau vătămarea gravă.

ATENȚIE! Acest lucru indică o situație în care nerespectarea instrucțiunilor poate fi un risc de siguranță sau de a provoca defectarea echipamentului. Utilizați prudență extremă și urmați instrucțiunile cu atenție.

NOTĂ: Acest lucru indică informații deosebit de importante pentru funcționarea optimă a sistemului.

Garanție

Condiții De Garanție

Perioada de garantie: 15 ani perioada de garanție limitată.

Garanție de Dovezi: B/L,de Urmărire nu, și completat un certificat de garantie.

Vom acorda o garanție implicită de 1 an de la invertor de la data cumpărării pentru a repara sau înlocui Produsul Defect gratuit include costul de transport de marfă. În plus, ne oferă o suplimentare de garanție limitată timp de 14 ani pentru a repara sau înlocui Produsul Defect gratuit, dar non-free de încărcare de transport de marfă. Dacă dispozitivul dvs. are un defect sau defecțiune în timpul perioadei de garanție, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal sau distribuitorul dvs. sau de instalare.

Pretențiile de garanție sunt excluse pentru:

Modificări sau reparații la unitate, fără autorizare prealabilă

Utilizarea necorespunzătoare sau funcționarea dispozitivului

Necorespunzătoare și de instalare non-standard

operare echipamente cu defecte dispozitive de siguranță

Impact de obiecte străine și de forță majoră (fulger, val, furtună, incendiu)

Inadecvate sau inexistente de ventilație a aparatului

făcând abstracție de reglementările de siguranță

transport daune

Produsul a fost depozitat in conditii improprii sau a fost deteriorat în timp ce în ossession de Distribuitor sau utilizator final;

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 1.8kg (3.97lb.)
Tip De Unitate bucata
Eficiența Stabil 86
Schimbare De Fază <2%
Dimensiune 190.00*166.00*55.00
Frecvența De Ieșire 50Hz/60Hz(Auto-control)
Eficiența 120VAC(90-140VAC) Versiune
Tensiunea De Ieșire 110V
Tip DC/AC Invertoare
De răcire Fan
Numărul De Model GTI-600W-18V-110V
Tensiune De Intrare 11V~32V DC
Factor de putere >98%
Eficiență Maximă 85
MPPT Tensiune 15-22VDC
THD <5%
Greutate 2.2
Show Luminos Diode(LED)
Tip De Ieșire Single
Rezistent la apa interior design
Curent De Ieșire 38A
Putere De Ieșire 500 - 1000W

Produse similare