2 perechi & 4 pc-uri USB 2.0, UN conector de sex feminin la masculin 4 pini unghi de 90 de Grade la stânga și la dreapta adaptor de priza pentru Notebook Laptop ect.

31.25lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport gratuit China Post ( vă dau un număr de urmărire , și Internet poate interoga palmares, în mod normal nu durează 15-58 zile pentru a ajunge în țara dumneavoastră).

USB 2.0 de sex feminin la Masculin stânga și la dreapta unghi adaptor

De Brand nou

Cantitate: 4 buc ( două lfet + doi )

De Brand Nou!

Element de următoarele imagini:

Transport: noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Cele mai multe comenzi nava în termen de 3-4 zile lucrătoare după ce a primit plata (cu excepția Vacanță și sâmbătă / duminică). Se întoarce și feedback-ul: Vom oferi schimb sau de restituire pentru produsele defecte în termen de 14 zile de când te-ai elementului. Apreciem feedback-ul dvs. pozitiv, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv cu toate de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile Dacă sunteți mulțumit cu produse și servicii. Dacă nu ești mulțumit de produs, vă Rugăm să ne contactați la prima dată, vom răspunde la tine în termen de 1-2 zile lucrătoare, și voi face meu cel mai bun pentru a rezolva problema de a face să vă mulțumiți de Contact: Orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să contactati-ne un Mesaj! Vom răspunde cât mai curând posibil! Foarte mulțumesc pentru înțelegere. Timp de livrare vă rugăm să citiți următoarele:

Țară/Regiune timp de Transport maritim Sfaturi SUA/ Germania, de Obicei, 10-32 zile lucrătoare, Dacă nu se poate obține de la 35-50 de zile,

vă rugăm să contactați cu noi!vom

răspunde la tine în termen de 1-3 zile lucrătoare. Canada / spania, de Obicei, 12-45 zile lucrătoare Australia, de Obicei 10-30 zile lucrătoare Italia, de Obicei, de 20-50 de zile lucrătoare Europa( cu excepția Italiei ), de Obicei 10-45 zile lucrătoare Israel, de Obicei, 12-45 zile lucrătoare Brazilia/ Rusia, de Obicei, 21-58 zile lucrătoare în alte zone, de Obicei, 15-50 zile lucrătoare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 3cm (7.09in x 5.91in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate mulțime (4 Pachete/lot)
Gen de sex masculin la feminin
Tip USB
Cerere De Iluminat, Alte
Numărul De Model usb 2.0

Produse similare