Drăguț Ceramica Figurină de Iepure Plantat Flori Ornamentale de Porțelan Bunny Statuie Ghiveci Ambarcațiuni pentru Acasă și la Birou Decor

133.83lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1. Descriere: Drăguț Ceramica Iepurele Broasca Figurina Plantat Flori Ornamentale de Porțelan Bunny Statuie Ghiveci Ambarcațiuni pentru Acasă și Decor de Birou .

2. Materiale: lut Ceramică.

3. Culoare: Alb .

4. Dimensiuni(cm): 14(Inaltime)*12( Latime)*13( Lungime).

5. NW: Aproximativ 0,6 kg.

6. Măiestrie: Manual sculptură, geamuri și cuptor concediat .

7. Cerere: Decor, colecția de artă, aprecierea, festival, cadou, zi de naștere, suveniruri și activități de sărbători etc.

8. Locul de Origine: China.

Imagini Care Arată:

Pentru mai multe flori și plante ghivece, te rog !

Despre ambalare:

Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.

Despre transport:

Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.

Despre înlocuire sau returnare de produs:

Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului. Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima). Vom înlocui pentru tine, fără a ezita. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.

Drept de returnare a produsului. După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic. Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului. Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.

P. S.: Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.

Note: Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere! Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.

După cum știm că nu există nimic perfect în lume. Acest copil nu este perfect, există, poate, câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume. Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 21cm x 20cm x 22cm (8.27in x 7.87in x 8.66in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.4kg (3.09lb.)
Dimensiune About 13cm*12cm*14cm
culoare Alb
Folosit Cu Flori/Plante Verzi
Finisare geamuri
Funcția Decorare, Cadou, Colecție de Artă și Suveniruri etc.
Numărul De Model ZH0827-KX128
Condițiile De Utilizare Desktop
Măiestrie Manual de Sculptură, Geamuri și Cuptor Concediat
Cerere Poziția Blat
Tip Ceramic portelan
Tip Vase,Oala Tăvi
N. w. Aproximativ 0,6 kg
Stil Pastorală
personalizate Da
Culoare Alb
Locul De Aplicare Acasă, la Birou, Cafenea, Pub, Hotel, Magazin de Fereastră și Restaurant etc.
Material Ceramica
Dimensiune Foaie mici

Produse similare