E14 lămpi de perete mansarda epocă Leagăn brațul lampă de perete Led lamparas de pared Mâner reglabil din Metal Rustic de perete de Lumină Tranșee Corpuri

179.25lei

Adauga la lista dorintelor

Lămpi cu Led-uri

Descriere produs


Caietul de Lumină Informații Stil de Tip Finisaj vintage Marca IWHD Dimensiuni Înălțime Totală (CM) ca imagine de Ansamblu Latime (CM) ca imagine de Ansamblu Adancime (CM) ca imagine Bec Informații Număr de Becuri Bec cu Baza E14 Putere per Bec (W) - Bec Inclus Material de Prindere Material Decor Material metal Greutate Greutate Netă(kg) 0,6 kg

răspunde preocupărilor dumneavoastră.

Plata

1) Weaccept Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate throughsecure procesor de plată ESCROW.

2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Daca nu plateste imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minutesand încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Adresa dvs. de ordine TREBUIE să MATCHyour adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și exclude weekend șivacanță. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plata, pleasecontact noi. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând possiblewith un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru nava ta itemfrom prima depozitul disponibile pentru livrare rapidă.

Reveni

1. Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de data aceasta wasreceived. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, este consideredused și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Există NOEXCEPTIONS! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să OFERE noi cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și y

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în itsoriginal condiție și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, ai maychoose pentru a avea un înlocuitor.

4. Vom suporta toate costurile de transport maritim dacă produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Garanție

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (cu excepția itemsdamaged și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu un 3-monthwarranty.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce defectis și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU ANEXPIRED DE GARANȚIE.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Feedback-ul

Wemaintain standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% customersatisfaction! Feedback-ul este foarte important, vă solicităm să Ne contactați usimmediately ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne cansatisfactorily răspunde preocupărilor dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 23cm x 30cm (9.84in x 9.06in x 11.81in)
Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Tip De Unitate bucata
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Numărul de surse de lumină 1
Nume De Brand IWHD
Utilizare vacanta
Umbra Direcție Jos
Corpul Material Fier
Tipul De Bază E14
Cerere Sala De Mese
Zona De Iluminat 10-15square metri
Material Metal
Numărul De Model FG12
Culoarea Caroseriei Roșu
Garanție 1 an
Technics Vopsit
Umbra Tip Fier
Tip De Element Lămpi De Perete
Sursa De Alimentare AC
Este estompat No
Stil Vintage
Tip De Instalare Montat Pe Perete
certificare UL,CE,FCC,CCC
Este De Becuri Incluse Da
Caracteristici lumina de perete lampă de perete
Tensiune 90-260V

Produse similare