Universal Păpușă Pentru HomeBrew Butoaie, Mingea se Potrivesc de Blocare și de Blocare Pin Butoi de Bere, 5 buc/lot, Transport Gratuit

39.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Această păpușă funcționează pe toate butoaiele, ambii Mingea de Blocare și de Blocare Pin butoaie de bere.

Păpușile sunt destul de ușor pentru a damge sau pierde în timp ce curățarea butoi, și având un cuplu suplimentar universal păpușile pe o parte este o modalitate foarte bună de a vă asigurați că puteți servi întotdeauna homebrew!

DA, NE-AM COMBINA DE TRANSPORT MARITIM! Dacă aveți orice întrebare cu privire la costul de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Vilatudor.ro e-Mail înainte de a vă achiziționa element(e).

PLATA

Vom accepta Escrow numai. Cardul de Credit este ușor de a face plata pe Escrow. De transport maritim și de adrese de facturare trebuie să se potrivească. Plata ar trebui să fie trimise în termen de 5 zile după licitație end. În caz contrar, elementul(s) va fi relist și neplătite caz va lua în considerare.

Noi întotdeauna nava produs(e) în termen de 5 zile lucratoare(sambata si de Vacanță nu sunt incluse) de la primirea de plată.Produs(e) vor fi expediate prin registrul de aer e-mail cu numărul de urmărire.

Este nevoie de aproximativ 15-20 de zile lucrătoare de la nava SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Japonia 20-30 de zile lucrătoare în alte țări.6-8 săptămâni pentru a navei Brazilia, Spania, Italia sau în alte țări, în alte țări nu este specificat.

TRANSPORT

Timp de transport maritim poate influențat de Obiceiurile întârziere, vacanta,evenimente sau alte incertitudini. Nu putem garanta timpul de sosire. Asigurați-vă că sunt de acord cu timp de livrare înainte de cumpărare. Dacă doriți să alegeți orice alte mai repede Exprimat, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra.

FEEDBACK-ul

Ne-am angajat să-ți Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată.Dacă pentru ORICE MOTIV nu simt că au câștigat Pozitiva Feedback-ul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Vilatudor.ro e-Mail, Vom comunica cât mai repede posibil pentru a rezolva ORICE problemă. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toate achizițiile și apreciez că schimbul de experiență excelentă cu alte Vilatudor.roers!

GARANȚIE

Va garantam ca toate descrieri articol sunt corecte. În cazul în care un produs este defect sau ai primit alt produs, contactați-ne prin intermediul Vilatudor.ro e-Mail. Vom fi fericit pentru a rezolva orice problemă cât mai repede posibil.

Se ÎNTOARCE

Retururi sau schimburi sunt acceptate pe cele mai multe articole NEUTILIZATE în termen de 14 zile de la primire, dar clientul hav eto plătească suplimentar costul de transport maritim. Vă rugăm să ne contactați înainte de retur produs(e).

Vă Rugăm Să Rețineți

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up – nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

FAQ

1 Î: Cum pot plăti pentru meu de cumpărături?

A: Vom accepta Escrow numai. Cardul de Credit este ușor de a face plata pe Escrow.

2 Î: produs(e) de transport cu numărul de urmărire?

A: Da, toate elementele ia de transport cu numărul de urmărire în orice ordine, și puteți vedea starea expediere pe site-ul corespunzător.

3 Î: Când vreau să umplutură de a cumpara, cât de mult de prețul en-gros?

O: atunci Când clientul vrea să-cumpărare în vrac, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Vilatudor.ro e-Mail, va vom oferi cel mai bun pice.

4 Î: am nevoie de niște produse similare, dar eu nu pot găsi în magazinul tău,poți oferi asta ?

A: Da, puteți trimite-ne o poză. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a afla și răspunsul la pret pentru tine. De asemenea, vom accepta produs personalizat. Vă rugăm să vist site-ul nostru en-gros www.fcpmcl. com pentru multe alte elemente.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 7cm x 7cm (6.30in x 2.76in x 2.76in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Material Metal
Tip Accesorii Bar
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Bar Tip Accesorii Homebrew Butoi Deconectați

Produse similare