Transport gratuit de decor 230*25.4*8mm segmentate diamant lame de ferăstrău pentru gresie/beton/marmura/granit general de tăiere

88.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Specificatii Produs:

uscat de tăiere segmentată diamant văzut lama/disc de tăiere pentru tăierea greu/verde beton cu oțel în interiorul inginerie utilitate.

Diametru: 230mm

arbor:25.4 cu un adaptor de la 22.23.

Înălțimea segmentului:8mm

Culoare: aleatoare în

Cerere pentru :

Pentru Tăiere umedă rim continious Diamant Văzut Lama

Reducerea Voce De Diamant Văzut Lama

Este de design deosebit, util pentru a reduce voci.

Special concepute pentru tăierea diferitelor greu non-metalice, țiglă ceramică și cărămizi etc.

Produse Conexe:

Produse:

Pachet:

1 buc în pungă de hârtie sau pungă cu bule cu benzi

10buc într-o cutie de carton.

Atenție: pentru mai puțin de 10 buc, culoare de pictura va fi în mod aleatoriu. Calitatea va fi la fel ca descriped.

Plata:

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole. Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda dvs., dacă este posibil.Ne va livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris-o de pe Vilatudor.ro,daca vrei sa te schimbi,pleasenotic ne avans .

Transport:

Comanda dvs. va fi procesată în 48 de ore de la plată. Și eu vă va oferi numărul de urmărire pentru fiecare comanda. Orice taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului . În scopul de a vă ajuta să obțineți un pachet cu gratuit taxa sau impozit mai mic prin vamale,pot declara ca "cadou", cu o valoare mai mică.Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere de ordine după expediate.Dar voi urmări cele mai noi informații pentru comanda dumneavoastră și a vă ajuta tot drumul. De fapt,am dori, de asemenea, mărfurile să fi livrare în curând,astfel încât fiecare cumpărător va fi mulțumit de serviciile mele.Dar viteza de China post este în afara controlului meu. Daca nu ajunge coletul dar termenul de livrare se apropie,vă rugăm să-mi ceară să extindă data de livrare.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să faceți clic de 5 stele în feedback-ul dacă vă plac articolele mele și servicii. Eu va oferim preturi competitive si servicii mai bune de tot. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe Vilatudor.ro.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

Politica De Rambursare:

Dacă ai primi articol dar nu este mulțumit cu el,îl poți returna în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.SAU NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și cumpărătorul TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim, și un motiv specific pentru a reveni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.75kg (1.65lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 4cm (9.84in x 9.84in x 1.57in)
Numărul de Pc-uri 1 buc
DIY Consumabile Tigla
Diametre Exterioare 230
Lama Tip Diamant Lame
Caietul de sarcini 230*25.4*8mm
Articol diamant văzut lama
Diametru Gaura 254
Dimensiune 230*25.4*8mm
Materialul Lama diamant
Finisare Alte
Numărul De Model VD-DSB230022010D

Produse similare