200pcs Metal Diy Margele de 6mm Placat cu Argint Tibetan Farmecul Șirag de mărgele Brățară Constatările ștrasuri din Mărgele Accesorii Piese Pentru a Face Bijuterii AGB-92

15.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produs: margele de Metal

Material: Aliaj De Zinc

Culoare: argint tibetan

Dimensiune margele:6mm,gaura dimensiune aprox 1.8 mm

Fine sau de moda: modă

Cantitate: 200pcs/lot

Locul de origine: Zhejiang,China

Puteți, de ASEMENEA, INTERESUL ÎN: 12mm Rășină Stras Mare Margele Gaura 20mm Culoare Mixt Rotund Minge Disco Margele Acrilice 200pcs/lot Brincos Bijuterias Cârlige Cercel 32mm 30buc Cerc Triunghi Farmecul de Epocă

8mm Lut Polimeric Fimo Distanțier Margele Vrac 3000buc 2mm cehă Semințe Margele Spacer 1String Colorate Perle de apă Dulce Pearl Margele 20*8mm Margele din Plastic Mustață Conectori

Transport:

Elementele vor fi livrate în termen de 7 zile după ce a primit plata.(Vă rugăm să înțelegeți uneori s-ar putea nu au stoc gata,care va dura câteva zile mai mult).

Transport prin China Post Air Mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în 20-55 zile lucrătoare. Depinde de destinație și de factori obiectivi, uneori poate dura mai mult timp.

Taxe vamale și taxe

1. Taxe de Import, impozite și alte încărcătoare personalizate nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Noi, de obicei, nava de mărfuri într-o valoare mai mică în scopul de a evita taxa pentru cumpărător. Cu toate acestea, taxa este stabilită de către cumpărătorii din țară personalizate nu de către noi, în diferite țări au diferite rata de impozitare, așa că, dacă orice impozit loc, cumpărătorul ar trebui să-l suporte.

3. Pls verifica cu Țara dumneavoastră de biroul Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Politica De Returnare

Vrem să fie complet mulțumit cu achiziția dvs..Dacă pentru orice motiv nu ar dori să se întoarcă sau schimb un articol, vom fi bucuroși să facă acest lucru.dar clientul este responsabil să plătească taxele de transport,Restituiri si schimburi sunt acceptate pe elementele care sunt în aceeași stare au primit.După ce vom primi returnat,se va deduce taxa de transport maritim și dă o restituire la contul clientului cu promptitudine.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu 5 stele. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute sau a pleca de feedback negativ. Putem lucra împreună pentru a o rezolva.

Vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare ați putea avea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (200 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Element De Forma Rotund brilliant-forma
Numărul De Model AGB-92
Material Metal
Articol Diametru 6mm
Diametru Exterior 6mm
Nume De Brand Sk Meida
Cantitatea 200pcs/lot
Tip De Element Margele
Articol Margele de Metal 6mm Pentru a Face Bijuterii
Articol Greutate 90g
Metale De Tip Aliaj
Fine sau de Moda Moda

Produse similare