În aer liber Câine Fix Gramada Cu lese Spirala Anti Folie de Înnodare Lunca Câine de Unghii Rezistent animal de Companie Accesoriu Lesa Câine Legat Pentru Camping

30.56lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristică:

Brand: BIBSS

Produs: Câine Fix Gramada Cu lese

Material: oțel Inoxidabil + zinc

Pentru a aplica un gen: General

Culoare: Câine Fix Gramada (argint); lese (albastru)

Dimensiuni:

Câinele Fix Gramada:40*8cm

lese: S:3m; M:5m; L :10m

Pachetul inclus:

Câinele Fix Gramada / Câine Fix Gramada Cu lese

Notă: dimensiunea măsurată de mână, astfel încât acesta poate fi un pic de 1-2 cm diferenta. Puteți face referire la dimensiunea noastră înainte de a alege dimensiunea.

Despre Transport: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este fără internațională număr de urmărire. Dacă aveți nevoie pentru a urmări de informații, pentru o mai rapidă și fafer livrare, vă recomandăm să selectați expediere prin China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket sau Vilatudor.ro Standard de Transport maritim. De obicei este nevoie de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare (Brazilia 90 de zile) pentru a ajunge. Dacă greutatea de achiziție este mai mult de 2kg, vom auto alege livrare expres( EMS / DHL /Vilatudor.ro Premium de Transport ) pentru tine. Ei vor livra mai repede. Returnare Și Rambursare: 1. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 7 zile după ce primi. Nu deschide disputa fără comunicare. 2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați personalul nostru de servicii înainte de a reveni. 3. Dacă există o problemă de calitate ,vă rugăm să ia imagine și trimite la noi.Vom rezolva pentru tine în termen de 24 de ore . 4. Dacă nu puteți primi pachetul in termen de 60 de zile ,va vom returna banii (Brazilia 90 de zile). Despre Produs: 1.Datorită diferite măsurători, vă rog să acceptați eroare de 1-3cm. 2.Diferite ecran de computer poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare, astfel încât vă rugăm să permiteți rezonabil diferență de culoare. Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. 2. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.74kg (1.63lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 5cm (15.75in x 7.87in x 1.97in)
Tip Lese
Produs Câinele Fix Gramada+lesa
Sezon Toate Anotimpurile
Dimensiune L
Material Din oțel inoxidabil + zinc
Articol Lesa Legat
Nume De Brand BIBSS
Caracteristică Eliberare Rapidă
Stil Anti-wrap/Anti-înnodare
Potrivit pentru Camping/ Lunca
Model Solid

Produse similare