Luminozitate ridicată proiector lampa RLC-091 cu locuințe pentru LENOVO PJD6544W longlife 180 de zile de garanție

185.07lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Avantajul nostru:

1,va garantam ca toate LUMENI compatibile sunt instalate lămpi cu ORIGINALUL ARZĂTOARE în interiorul, astfel încât acesta va fi mai bună performanță.

2,În același timp, avem 6 luni garanție pentru lămpi. Ne-am vândut o mulțime de lămpi de proiecție a noastră clents de la peste tot în lume, cu o reputație bună.

Model de lampa: RLC-091

Wrok pentru: Lenovo PJD6544W

De viață a lămpii: 2500-3000 de ore

Lampa de stil: 100% Noua Compatibila lampa cu locuințe

Detalii livrare: 1-2 zile

Garantie: 180 de zile

Menține durata de viață a lămpii de:

1. Comutare de alimentare pentru atentie.

În mod normal, atunci când ne întoarcem la proiector, ar trebui să porniți în primul rând, și apoi apăsați și țineți apăsat LAMPA indicator în proiector panoul de control, până când lumina verde nu clipi. Shutdown nu se poate taia direct pe putere, dar trebuie să țineți apăsat butonul LAMPĂ indicator până când lumina verde nu are flash, proiector, ventilator de răcire se oprește rotirea, și în cele din urmă tăiat curentul. Deci, dreptul de a comuta proiector de alimentare cu energie pe durata de viață a lămpii și proiectorul intern părți din viața unui mare impact.

2. Comutare interval ar trebui să fie în jur de 5 minute.

Pentru proiector de alimentare folosind un proporțională pulse width modulation metoda de alimentare buck și regulator de tensiune, echilibru de putere de procesare, și în relațiile cu aceste link-uri, proiector de alimentare folosind comutatorul de alimentare și transformator va lucra în cea mai mare frecvență, comutare comutare frecventă proces natural va apărea o pierdere considerabilă a comutatorului, aceste pierderi vor fi transferate în căldură emisă, astfel încât temperatura din interiorul proiectorului, plus becul în sine emise de Căldură s-au adunat în proiector în spațiu mic, acesta va fi ușor de a face becul explozie fenomen. În plus, frecventa de comutare de alimentare, dar, de asemenea, pe lampa de proiecție pentru a produce un impact mare pe curent, lampa de proiecție va fi foarte ușor de a deteriora. În scopul de a evita deteriorarea acestor becuri, am să încercați să nu pentru a comuta proiector frecvent, dar, de asemenea, amintiți-vă că după oprirea proiectorului dacă doriți să reporniți, trebuie să așteptați pacientul timp de aproximativ 5 minute.

3. Nu funcționează pentru mai mult de patru ore de fiecare dată.

Dacă lampa proiectorului pentru o lungă perioadă de timp pentru a lucra, proiectorul intern sistem de imagistica pot să emit o mulțime de căldură, aceste căldură va duce la proiectorul din creșterea rapidă a temperaturii, deoarece proiector lampa de perete de cuarț în condiții de temperatură ridicată va produce devitrification Fenomen, care rezultă în pete albe, astfel încât o mulțime de rezistență pentru a opri pătrunderea luminii, astfel încât locale, domeniu de temperatură anormale se ridice, și, astfel, provoca extinderea în continuare a devitrified zonă, astfel încât luminozitatea declin rapid, și este de natură să conducă la bec explozie. Prin urmare, pe cât posibil, trebuie să acorde o atenție pentru a lăsa proiector de fiecare dată când activitatea nu poate dura mai mult de patru ore.

1.MOQ: 1bucată/piese

2.Timp de livrare:în termen de 1-2 zile după ce a primit plata

3.Transport:Prin DHL,UPS,FedEx.EMS.China Post.Epacket etc.

4.Pachet:Fiecare proiector lampa furnizate într-o special ambalate în cutie cu un număr de serie unic.

Dacă aveți nevoie de modele în magazinul nostru,vă rugăm să ne contactați ,

noi vă va oferi informații detaliate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 11cm x 11cm (4.72in x 4.33in x 4.33in)
livrare 1-2 zile lucratoare
Tip Lampa Compatibil goale lampa cu locuințe
Utilizarea afaceri/școală/educație/home
Nume De Brand LUMENI&OEM
Lucra pentru ibm PJD6544W
Garanție 180 de zile
Durată Lungă De Viață luminozitate bună
De Viață A Lămpii 2500-3000H
Numărul De Model RLC-091
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)

Produse similare