New Sosire 5Pairs din oțel inoxidabil betisoarele Japoneze set ECO-friendly cotlet de metal, bastoane de Tacamuri de Bucatarie Accesorii pentru Instrumente

49.54lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


New Sosire 5Pairs din oțel inoxidabil betisoarele Japoneze set ECO-friendly cotlet de metal, bastoane de Tacamuri de Bucatarie Accesorii pentru Instrumente

Culoare: Ca imagine afișată

Material: Otel Inoxidabil

Dimensiune: aprox. 24.3 cm/9.72 inch

Greutate neta: cca.33g/Pereche

Pachetul Include: 5Pair de Betisoarele

Notificare:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manual de măsură. Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2. Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

De obicei trimitem marfa prin express :DHL ,este nevoie de 3-5 zile mai târziu să sosească în cazul în care nava în Europa, America de Nord,Australia , în timp ce este nevoie de 5-7 zile în Asia,America de Sud și Africa.

Dacă vă place produsul, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv atunci când primiți produsul. Vă mulțumim și a oferi servicii mai bune data viitoare. Dacă nu te satisface cu calitatea, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți înainte de a părăsi un feedback negativ, vă vom răspunde și de a rezolva problema cât mai curând posibil.

A. Restituire/Rambursare este acceptată în termen de 7 zile;va rugam sa ne contactati pentru o adresă de retur

B. Pentru a evita livrare pierdut, întoarce-ar trebui să fie aranjate de către registrul par avion, taxele de transport de returnare ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

C. vă Rugăm să faceți elementul rămâne la starea inițială,Dacă nu?t se potrivesc pe tine, vom accepta doar nu elementele deteriorate. D. vă Rog, când vă întoarceți bunuri spune-ne în primul rând,și să se întoarcă de către EMS,atunci putem rezolva rapid!

Prieten drag, de obicei, vom reduce prețul de pe factură, pentru a evita impozitul, în mod normal,statele unite ale americii este nici o problema,dar pentru unele țări,este un pic cam greu, cum ar fi canada, dacă nu există un impozit perceput de către guvern, clientul ar trebui să fie responsabil pentru impozitul( în jur de $10-$20), vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 Perechi/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 5cm (9.84in x 3.94in x 1.97in)
Cantitatea <50
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand flowerherd
certificare CE / UE,SGS,CIQ
Numărul De Model cotlet de metal, bastoane
Tacâmuri De Tip Betisoarele
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Material Metal

Produse similare