20BUC DC12V LED-uri de sex Masculin DC Conector Jack Adaptor Pentru CCTV Lumini Benzi Condus Apăsat Conectat Fără Șuruburi

31.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


20BUC/Lot DC12V 1 BUC 5.5*2.1 mm de sex Masculin DC Conector Jack Adaptor Pentru CCTV Lumini Benzi Condus Apăsat Conectat, Fără Șuruburi Nava în 1-2 zile Caracteristici: Dimensiune: 27mm * 15 mm(1 inch * 0.6 inch) Tip: Masculin - Ușor să se conecteze 3528 / 5050 / 5630 / Singură culoare / RGB Benzi cu Led-uri pentru alimentare Presate conectat, Fără Șuruburi. - Pentru 3528 / 5050 / 5630 / Singură culoare / RGB Led Strip - Fără șuruburi, ușor să se conecteze și de presă. 20buc/Lot Mmale DC Conector

1. Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Elementul va fi trimis prin poșta Aeriană Înregistrată de China sau de curierat sau privat linie. Noi vă va oferi numărul de urmărire, URGENT.

Toate parcelele au număr de urmărire.

Mai jos 2KG este transport gratuit prin China_Air-Mail în mod implicit. Dacă aveți nevoie de ea urgent, pls alege un alt transportator.

2. Cele mai multe comenzi sunt expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată. Uneori, elementele pot fi expediate în termen de 3-7 zile după confirmarea de plată.

Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Vă rugăm să ASIGURAȚI-vă că adresa este corectă și actualizată.

4. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că timpul de livrare poate fi mai lungă în cazul în care elementele să fie inspectate de către autoritățile vamale.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Puteți obține, de asemenea, informații de urmărire de la site-ul oficial.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Dacă pachetul este returnat de redirecționare problema, cumpărătorul va fi taxat pentru returnare și reshipping taxa, sau vom ewfund suma inițială deduse din costurile de returnare.

1. Ai 7 zile sa ne contactati pentru a face un schimb sau returnare și de 14 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Omul defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, scrash.

2. Dacă elementul este defect, în termen de 90 de zile, va vom trimite un înlocuitor sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Și cumpărătorul preia returnarea taxei, ne va fi responsabil pentru retrimiterea taxă.

3. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport pentru înainte și înapoi de transport de marfă.

4. Vă rugăm să NU trimiteți orice element înapoi înainte de a ne contacta! Noi vă va oferi cu un formular de returnare a asigura o hassel gratis tranzacție.

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile poștale. Aceste taxă sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Dacă vrei să ne faci să declare valoarea de vămuire și marcate ca cadou, doar vă rugăm să ne lăsați un mesaj în ordine, vom face cum ne-ai spus. Vă rugăm să ia în considerare riscul de vămuire.

3. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Numărul De Model De sex masculin DC Conector Jack Adaptor Priza
Cerere Iluminat

Produse similare