30PCSX 3mm X 2Meters final de calitate strălucire PMMA cablu de fibra optica transport gratuit

157.45lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


PMMA cablu de Fibra Optica Caracteristici: Luminozitate Nu este ușor de a sparge. Grosime uniformă Nr UV sau IR Frumos de suprafață și transparent tenacitate Excelentă poate îndoi aleatoare Practic nici căldură viață Lungă de economisire a Energiei fibra Optica lumina este un iluminat de noapte ideală sursă de lumină, folosind teoria de reflexie totală, de transmisie a luminii prin fibra optica de oameni au nevoie de lumina oriunde pentru iluminat. Fibre optice de siguranță, în sine, nu se plătește, nu se teme de apă, poate suite multe mediului. Fibra optica de dimensiuni mici, moale și flexibil, ușor de a crea și de a face tot ce vrei formă. Fibra optica de viață lungă, de întreținere reduse de muncă. Fibra optica culori luminoase și bate ritmul, utilizate pe scară largă pentru a face cortina, ecran, plafon de nori de decor. Potrivită Pentru toate tipurile led fibra optica iluminare motor și decor, cum ar fi fibră optică, lămpi suspendate, fibra optica perdele, fibra optica care se încadrează apele, fibra optica tavan stele,etc. Pachetul inclus 30PCSX 3mm diametru X 2Meters end strălucire cablu de fibra optica de imagine Articol :

Acceptam Alipay, Paypal, Western Union,Escrow ,T/T etc.

Vom trimite colete în termenul arătat în această listă după cumpărătorului de plată este verificată de Vilatudor.ro. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Am doar nava a confirmat adresa furnizată de Vilatudor.ro. Livrarea nu include taxe vamale EMS:5~9 zile lucrătoare. DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3~6 zile lucrătoare. Vilatudor.ro Livrare Standard : 12 ~ 30 de zile lucrătoare China Post Aer Înregistrat Mail: 12 ~ 30 de zile lucrătoare

Toate produsele sunt 100% testat și să fie cu siguranță de ambalare înainte de livrare. Am promisiunea de 3 ani de garanție,Dacă nu există nici o problemă, cu excepția factor personal, Am promisiunea de a repaire sau modifica produse noi pentru clienți. Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră pozitiv cu 5 stele la noi și va face același lucru pentru tine. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul. Vom răspunde și de a oferi asistență imediat.

Dacă nu sunteți mulțumit când voi primi produsul,Cumpărătorii ar trebui să raporteze problema defect în termen de 7 zile de la primirea articolului ,pentru schimb sau de restituire, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Dacă elementul este defect, în 90 de zile, va Vom trimite un înlocuitor sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. Și cumpărătorul preia returnarea taxei. Ne va fi responsabil pentru retrimiterea taxă. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport pentru înainte și înapoi de transport de marfă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Tip De Unitate Pachet
Nume De Brand KINGGREEN
Tip De Element Fibra Optica Lumini
Numărul De Model I

Produse similare