100BUC Metalic Strălucitor Două-mod de Spandex Scaun de Acoperire / Lycra Acoperă Scaun Arc Fata Pentru Decor Nunta si Petrecere

1 576.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Denumire produse : Rosu Metalic Strălucitor Două-mod de Spandex Scaun de Acoperire SCC-102 Utilizare : Pentru Plajă Scaun, fotoliu, Hotel Scaun, Nunta scaun,Scaun Banchet Material : 90% poli și 10% spandex tesatura. Stil : Simplu Model : Simplu Vopsit Culoare : Imagine de Culoare sau de Culori Personalizate Dimensiune : 45 x 45 x 90 cm / Dimensiune Particularizată a Făcut Detalii de Ambalare : 100 buc / polybag Cantitate Comandă Minimă : 100 Bucăți

Banchet nostru lycra scaun de acoperire-ar potrivi cel mai de banchet scaune

Banchet nostru lycra scaun de acoperire ar putea potrivi scaunul măsurătorile de mai jos ,bun spandex .

Scaun spate latime 40-45cm

Scaun scaun cu o lățime de 40-45cm

Scaunul de sus la etajul 89-96cm

Picior de scaun înălțime (loc la etaj ) 42-46 cm

Normal material lycra este 210g/m2,cu 4 puternic, elastic si elastic laminate tăișuri .

Nostru lycra poate utiliza de mai multe ori ,se arată eleganță și lux& fanshion pentru evenimente.

Dacă aveți propriile măsurători, vom putea urmări dimensiuni pentru a face.

H = înălțimea Totală de la podea la partea de sus

HS = Înălțimea scaunului de la podea

L = Lungimea de scaun

LL = Lungimea piciorului răspândit

WL = Lățimea de picior răspândit

WT = Lățimea înapoi la partea de sus a scaunului

WW = Lățimea loc la

Pls verifica culorile din graficul de culori :

Transport :Avem o mulțime de stoc , am putut face o livrare foarte rapida

Cand plasati o comanda, va Vom trimite articole în termen de 3-4business zile după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. .Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră .Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare .Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor ,iluminare, fundal, etc,,, cu toate Acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Servicii

Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru și putere de lucru .Pentru a asigurați-vă că aveți un cumpărător fericit &bucurat de cumpărături din magazinul nostru, vom face noastre cele mai bune pentru a furniza cele mai bune produse &servicii.

Avem cantitati mari de sash organza & suprapunere, satin sash & suprapunere, huse pentru scaune, fete de masa , alergător de masă, șervețel etc. Dacă nu puteți găsi ceea ce aveți nevoie în magazinul nostru, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne pentru gratuit.

Suntem profesionist fabrică produce scaun capace & eșarfe & masa & suprapunere & șervețel & tabelul runner & masă de plinte și așa mai departe. dacă au alte cerințe dimensiune , pls lasati un mesaj aici sau pe mail.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi . Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre de calitate și servicii. Dacă aveți orice probleme cu calitate și servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. . Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii post-vânzare.

Despre Noi

Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți orice întrebări ,nu ezitați să contactați Serviciul nostru pentru Clienți de personal, acestea vor fi foarte bucuroși să vă ajute .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde e-mailurile tale, cât mai curând posibil. Cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat .

Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 40cm x 35cm (11.81in x 15.75in x 13.78in)
Greutate Pachet 30.0kg (66.14lb.)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Model Simplu Vopsit
Material Spandex / Poliester
Utilizarea Scaun Banchet,Nunta Scaun,Scaun Hotel
Numărul De Model SCC-102
Stil Simplu
Nume De Brand OH-LA-LA NUNTA
Caietul de sarcini 45x45x90cm

Produse similare