Editor Recomandăm și de Înaltă Calitate Religioase Cruce Crucifix Pandantiv Colier Pentru Barbati de culoare de Aur 316L din Oțel Inoxidabil P261

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


FIERBINTE DE VÂNZARE

zirco Stil: moda bijuterii pandantiv colier Material: 316L otel inoxidabil, placat cu aur Dimensiune: arata pe poze, vă rog să observați că Ocazie: de logodna /aniversare /petrecere/ cadouri Stare: 100% de brand nou, excelent ambarcațiuni Pachetul de Conținut: 1 pandantiv, 1 lant, carte de hârtie, OPP sac, pungă de mătase (cadou) aceste Bijuterii sunt Conforme Cu Standardele de Mediu ale UE

Transport gratuit pentru toate comenzile. Metoda de transport maritim depinde de scopul de sumă și destinație.

Destinație

Transport Gratuit Politică

Statele Unite Ale Americii

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Federația Rusă

>200 de dolari, Gratuit EMS

Brazilia

Gratuit Post Air Mail, vă rugăm să contactați-ne dacă aveți nevoie express.

Canada

$60-$200,Gratuit ePacket

>200 de dolari, Gratuit FedEx/DHL

Emiratele Arabe Unite

>$150, Gratuit Aramex

Țările europene/

Țările din asia/

Australia / Noua Zeelandă/

Țările africane

>200 de dolari, Free DHL/FedEx/Aramex/EMS

*Timp de livrare de Post Air Mail: 10-60 zile (strict politica vamală,ocupat de sezon,vreme rea ar putea conduce la o întârziere).

*Timp de livrare EMS/ePacket: 7-15 zile.

*Timp de livrare DHL/Fedex/Aramex: 3-8 zile.

*Colete expres pot avea probleme fiscale.Vă rugăm să coopereze cu autoritățile vamale de a plăti impozit în această situație.

*Internațional de colete în mod normal dura 2-5 zile lucratoare pentru unpdating informații de urmărire on-line.

*Comenzile vor fi expediate în 12-36 de ore după plata finalizată. Cantitate mare comanda poate dura mai multe zile să se pregătească.

Elementele de comanda vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este finalizată. Cantitate mare comanda poate dura mai multe zile să se pregătească.

Default pachetului este ca imaginea de mai jos. Dacă au nevoie de cutie de cadou,vă rugăm să ne contactați și să plătească o taxă suplimentară ($1-$3/buc).

Păstrați bijuterii mai permant cu următoarele aspecte:

Dragi cumparatori, va garantam risc zero experiență de cumpărare aici. Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc!

1, probleme de Calitate: în Cazul în care produsele nu sunt la fel ca descrierea noastră sau rupte în tranzit, vă rugăm să luați în mod clar fotografii în 7 zile după ce ați primit și trimite fotografii pentru mesaj. Noi vă va oferi o rambursare sau înlocuire după ce ne confirma.

2, Orice alte motive: Pentru orice motive, nu vă place produse, vă rugăm să ne contactați în 15 zile după ce a primit comenzi, vă rugăm să asigurați-vă că produsele sunt în orginal starea și asume costul de transport maritim de unul singur. Noi vă va oferi toată restituire sau de înlocuire după ce vom primi produsele returnate.

Produsele noastre sunt realizate cu cele mai bune 18K aur adevărat/placat cu platină tehnica și ambarcațiuni excelent, în mod normal, nu va dispărea în 2 ani. Dar se poate deteriora dacă este folosit în mod necorespunzător poartă obiceiuri. Vă rugăm să păstrați-le bine, ei vor uita de brand nou pentru mult timp. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Gpunk este un profesionist de brand de moda din Guangdong, China, ca o fabrică integrată se concentreze pe stil punk rock fashion .Avem mai mult de 10 ani de design și fabricarea de experiențe în domeniul modei, inclusiv portofele, bijuterii de moda, haine și așa mai departe . Multe de înaltă calitate de moda unic modele vor fi listate pe aici cu preț competitiv de pe acum. Bine ati venit pentru a scana și de a cumpăra! Orice întrebări, probleme, necesită sau sugerează despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail, TradeManager sau lăsați mesaj pe comanda. Vom răspunde cât de repede putem și să facem noastre cele mai bune pentru tine. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Dragi cumparatori, dacă există orice problemă cu privire la produsele noastre, după ce le primesc, vă rugăm să ne contactați imediat și arată-ne poze cu problema. Vom face toate eforturile pentru a rezolva pentru tine. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult atunci când ne dea de cinci stele și feedback-ul. Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.065kg (0.14lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)
Numărul De Model P261
Stil Trendy
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Fine sau de Moda Moda
Material Metal
Forma\model Cruce
Nume De Brand GPUNK
Gen Bărbați
Pandantive De Tip Slide
Locul de Origine Guangdong, China
Clasa De înaltă calitate
Tip De Element Pandantive

Produse similare