Motociclete Piese Joja de Ulei Motor Filtru de Prize Pentru HONDA CRF250R 04-09 CRF250X 04-16 CRF450X 05-16 Dirt Bike

31.25lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Ulei Joja De Ulei

100% De Brand Nou

Pretul Pentru o Bucata Prelucrate de aeronave clasa 6061-T6 aluminiu butuc.

Simeringul nu este Inclus.

Direct Înlocuire OEM Upgrade.

Se Potrivesc Pentru:

HONDA CRF250R 2004-2009

HONDA CRF250X 2004-2016

HONDA CRF450X 2005-2016

1.Nu cumpara daca nu confirma, le puteți folosi, doar cere-ne pentru desen detaliat pentru a verifica dacă acestea se potrivesc. 2.Veți primi elementul fel ca la poze. poate unele diferențe privind culoarea ca lumină în timpul fotografierii.

3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului. Aceasta înseamnă compania de transport maritim va percepe aceste taxe de la tine, dacă doriți pentru a obține elemente.

1.Ca bunul nostru cumpărător, doresc ne pot da feedback-ul pozitiv după ce primiți produsele noastre de înaltă calitate. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv. 2.Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim. 3.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate. Alipay este de Preferat. T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil. 1.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. 2.Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun. 3.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim . 4.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete). 1.Timp de transport maritim, după cum urmează: 2. Poate vor exista unele întârzieri ca compania de transport maritim sau vamale, dorim să ne contactați dacă întârziere , dar nu pentru a deschide disputa, deoarece nu este greseala noastra. 3. Când selectați în funcție de către exprima, uneori, nu vom posta prin curier ați selectat-o , pentru că nu va fi o problemă cu clearance-ul vamale, și, poate, timpul de livrare nu este cel mai rapid

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 5cm x 5cm (5.91in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Lățime Produs 3cm
Înălțime Element 3cm
Numele Modelului 429-1
Nume De Brand CAKEN
Element De Lungime 14cm
Articol Greutate 0.02kg
Tip De Element De Răcire A Motorului & Accesorii

Produse similare