HAOCHU Nunta Creative Amprenta Cartea de Oaspeți cu Bicicleta Tandem Amprenta Nunta Romantica Copac Petrecerea de Ziua Suvenir Balon 2Ink

30.76lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Caracteristici: Brand: HAOCHU de sarcini Numele Produsului:Fingerprint Tree Material:panza Culoare: ca fotografiile arată Stylies:28 stylies pentru dvs. de a alege Marime: S dimensiuni:30x40cm(costum pentru 50-100 de persoane) M dimensiune:40x60cm(costum pentru 100-150 persoane)

L dimensiune: 60x75cm(costum pentru 150-200 persoane) Conținutul Pachetului:1 BUC Fingerprint Tree+2 Seturi (12colors) Tusiera Cadou (trimite ramdomly) Nota: va rugam sa ne lăsați un mesaj pentru a ne spune numele tau si data sau alte personaliza conținutul, apoi vom face la fel de cerințele dumneavoastră!

Ușor să se aplice. Doar a lăsat o amprentă pe ea cu tampoane de cerneală.aveți posibilitatea să proiectați ceea ce iti place. Această amprentă copac este ideal pentru multe ocazii,Nunta,Petrecere,zi de Naștere,de Absolvire,botezuri sau reuniuni de familie. Un bun suvenir.Există mai multe modele disponibile pentru alegerea ta. Un unic carte de oaspeti alternative.Idee foarte unic, dacă sunteți în căutarea pentru ceva foarte special și personal.

Acceptam alipay aici . Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW . Dacă aveți orice problemă cu privire la plata,vă rugăm să faceți Clic Aici:

Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre Țările în termen de 15 la 25 de zile lucrătoare. Delievey timp depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare

Singurul produs defect va fi oferit de schimb. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda. Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!! Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Suntem întotdeauna disponibile pentru a ajuta cu oricare din nevoile dumneavoastra cu privire la achiziția sau întrebări despre produsele noastre. Vom crede în deplină satisfacție a clienților și sperăm că veți avea o experiență pozitivă cu noi. așteptăm cu nerăbdare să te văd din nou în viitorul apropiat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.31kg (0.68lb.)
Forma Single
Pachet prin Tub de Hârtie
Stil Modern
Material Panza
Modul cadru Neînrămate
Cadru No
Dimensiune S(30*40cm)/M(40*60cm)/L(60*75cm)
Numărul De Model HK078
culoare Ca poze
Tip Panza Tiparituri
original No
Baza De Sprijin Panza
Subiecte Desene animate
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Funcția Nunta//duș pentru copii/Petrecere ect.
Dimensiune (Inch) 30x40cm Pentru 100Guest, 40x60cm Pentru 150Guest, 60x75cm Pentru 200Guest
Nume De Brand HAOCHU
Mediu Ulei
Este Personalizat Da
Cantitatea 1 buc amprente panza+2 seturi tusiera cadou

Produse similare