Alipress 100buc/lot 3# Bobina Nailon Fermoar Slider DIY Fermoar Cap Pentru Cusut Instrumente personalizate 23 Culori 3-008

32.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


dimensiune:3#

culoare:23 culori disponibile

cantitate:100buc per lot

acest lucru este de 3# cu fermoar slider,costum pentru 3# nylon cu fermoar.

culoarea violet și galben de culoare pot fi ușor diferite cu imaginea provoca diferite lot

din motive obiective, cum ar fi computerul de rezoluție, trage lumina, imagini și obiecte care ar putea avea un pic de eroare.

Culoare Nepotrivire Diferențe de culoare poate fi cauza de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminat,fundal, etc ,cu toate Acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați. De transport maritim 1,livram toate produsele noastre în întreaga lume în decurs de 6 zile. 2,vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta atunci cand faci comanda. Noi nu suntem responsabili pentru livrare eșec din cauza la o adresă greșită de a pleca de la noi atunci când comanda. Termenul de Serviciu 1. Orice deteriorat sau lipsește. Vă rugăm să ne contactați cu 7 zile pentru o înlocuire sau de rambursare, vă Rugăm să nu deschizi disputa fără comunicare 2. Folosit element sau provocate de om prejudiciul nu este acceptat. 3. Vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială și să ia fotografii ca dovadă pentru o rambursare de 4. Dacă ai nevoie de o întoarcere sau de rambursare, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre cea mai bună soluție pentru problema ta înainte de expediere returnat. 5. Taxele de transport pentru returnarea unui articol(fie pentru rambursare sau tranzacții de schimb) sunt responsabilitatea cumpărătorului. 6. Înlocuirile vor fi livrate la primirea produsului returnat. Feedback-ul 1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și Întregul serviciu, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. 2. Dacă nu există nici o problemă cu achiziția ta. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Dimensiune 3
Numărul De Model 3-008
Cantitatea 100 buc
Tip De Metal Fier
culoare violet, culori amestecate, galben
Utilizarea Home Textile,Genti,Îmbrăcăminte
Caracteristică Eco-Friendly
Fermoar Tip Deschide-End
Material Metal
Tip De Produs Fermoare
Nume De Brand Shawnmanor

Produse similare