PC218 Faza de Polaritate Tester Checker Detector Audio Difuzor Microfon Sunet de Testare

524.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


PC218 Faza de Polaritate Tester Checker Detector Audio Difuzor Microfon Sunet de Testare

Descriere:

1. PC218 este un profesional avansat și sofisticat inginerie de sunet, instalarea și punerea în funcțiune instrument de testare,care este cel mai mic instrument de testare pentru testare audio proiect,Se poate cu exactitate a testa o varietate de faza diferențe de sunet audio sistem câmp.care este necesară testarea instrumentelor de inginerie de sunet de instalare și punere în funcțiune. Acest instrument poate aduce simplu și convenabil, economie de timp, economie de efort, eficiența de inginerie de sunet de instalare și punere în funcțiune.Atunci când există doi sau mai mulți vorbitori într-un singur sistem,aveți nevoie pentru a face sigur că același lucru de foarte conducerea operațională a con difuzor difuzoare,ceea ce este foarte important. la acel moment,difuzoare stereo unitate faza tester poate juca un rol important.

2. Instrumentul foloseste o baterie de 9V, înlocuiți bateria este simplu și ușor de utilizat,transportat și operat.și poate fi folosit pentru faza de testare de precizie de orice Sistem de Sunet.Deosebit de potrivit pentru testarea populare public de radio sistem de sunet,Profesional audio sistem combinat,Line array sistem de sunet,Linie, sursa de freturi sistem de sunet,HIFI sistem stereo, sisteme audio auto, sisteme home theater și unele combinate sunet ocazie.Sistemul este format din două mână de unități, PC218-UN puls pot produce propria lor de sunet semnal și apoi de ieșire semnal sonor de 1Hz de 1 secundă prin XLR pentru PC218-B pentru testare.

Caietul de sarcini:

- Rata puls: 1Hz

- Spectrul de frecvență, electrice : 1Hz la 20KHz

- Spectrul de frecvență, acustic : 200Hz la 5KHz

- Nivel de ieșire, electrice : 0-1V (nivel Acustic este fix)

- Ieșire impedanță de sarcină : >1K?

- Sursă de ieșire impedanță : 1K?

- Putere : 9V baterie PP3 (= aprox 50 ore)

- Scurgere de energie : 10mA

Receptor:

- Spectrul de frecvență, electrice : 1Hz - 20KHz

- Spectrul de frecvență, acustic : 10 hz - 1KHz

- Impedanta de intrare (Microfon) : 1KOhm

- Impedanta de intrare (Linie) : 10KOhm

- Nivelul de intrare (Microfon) : 10mV - 1V

- Nivelul de intrare (Linie) : 0,5 V la 50VOutput nivel : 0V la 1V

- Putere : 9V baterie PP3 (= aprox 50 ore)

- Scurgere de energie : 10mA

Caracteristici fizice(Pentru fiecare cutie):

- Dimensiuni : 140mm W x 80 mm D x H 50mm

- Greutate : 0.25 Kg

- Transport greutate: 0.65 Kg

- Temperatura de operare : 0 - 50 grade C

- Temperatura de depozitare : -30 - 75 ° C

Pachetul Inclusiv:

- 1 x Tester

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Vom procesa mai comanda in 48 de ore după verificarea plății și oferta de urmărire nu cu fiecare Afacere(Vilatudor.ro numai pot umple de urmărire Nici după 24 de ore). 3) Suport de TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO). 4) DHL/Fedex Tracking Nu Poate Schimba după elementul ajunge Hongkong(de exemplu.am expediat elementul vineri și umple de urmărire Nu,dar urmărire Nu pot fi Schimbați pe luni daca Coletul ajunge Hongkong). 5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6) Daca nu ai primit coletul tău termen rezonabil de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați în primul rând(pls nu pune feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta!). Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

1) Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important ,vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 2) este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

1) Pentru cumpărător rus,pls oferta completa de nume ca politica o cere. 2) Pentru Cumpărătorul din Federația rusă,Argentina,Ucraina,Articol se poate livra prin EMS dacă alegeți DHL/Fedex fel de complex declarația vamală proces. 3) Pentru Cumpărător Din Brazilia,pls ofer Fiscal Nu vrei să expediat prin DHL/Fedex,sau produs va fi livrat prin EMS dacă alegeți DHL.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 11cm x 12cm (3.94in x 4.33in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Caracteristici Control De La Distanță
Nume De Brand TZT

Produse similare