Stoarce Sos de Soia, Oțet, ulei de Măsline Cruet borcan de sticlă Cristal precizie bucătărie sos oală de sticlă Borosilicată Condimente sticla

45.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Stoarce Sos de Soia, Oțet, ulei de Măsline Cruet borcan de sticlă Cristal precizie bucătărie sos oală de sticlă Borosilicată Condimente sticla

caracteristici:

Gătit sănătos Relea Ulei de Măsline sticlă oferă pentru gătit sănătos. Acesta este fabricat din sticlă și din plastic .S-ar putea pune ulei de măsline, oțet sau alte tipuri de ulei și oțet. Și puteți cu ușurință pentru a vedea cât de multe în ea.

Siguranța Nu propulsor, aerosoli și substanțe chimice adăugate - nu cumpăra mai mult și mai mult pulverizator de aerosoli sticle salvarea mediului prin cumpararea unuia de gătit ulei de Măsline, Sos de Soia, Oțet Cruet borcan pentru toate nevoile dvs. de gătit. BPA Gratuit.

rotativ cu capac de sticla. Protecție anti-praf și insecte . Detasabila sticle ușor de deschis și curat.

Dimensiuni aproximative: 8cm*12cm

capacitate: 195ml

Transport:

Dacă doriți să alegeți exprima de transport maritim, trebuie să te percepe taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, )Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cele mai bune servicii de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și amplasare post de expediere sau de la vreme, de la distanță locul de sejurul dumneavoastră.deci, unele parcele va fi amânată sau elementul brokened, dar nu vă faceți griji despre asta, dacă s-a întâmplat pls contact cu noi, în primul rând, vom face cu ea, Dacă nu ai primi coletul inainte de momentul final vă rugăm să ne contactați imediat, va vom contacta cu china post pentru a verifica și apoi vă dau o satisface solutionWe va suporta pierderi în cazul în care parcela pierdut sau elementul brokened pe mod de transport maritim, astfel încât pls contactați cu noi, dacă e s-a întâmplat, Dacă primiți elementul greșit sau nu ca element, sau vei primi produsele defecte, pls contactati-ne imediat.

Feedback-ul:

Dragi cumparatori, suntem sinceri vânzător de pe Vilatudor.ro, daca te satisface produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un 5 star feedback-ul .Recunoașterea este foarte important pentru noi.Vă rugăm să contactați cu noi, de ne lase un mesaj înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ, iar noi vom face tot posibilul pentru a rezolva aceste probleme.

Contactați-ne:

Orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi. (Lăsați mesaj de la Vilatudor.ro)

Vom răspunde mesajul în termen de 12 ore.

E-mailurile vor fi răspuns întârziat privind duminică și de sărbători.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 16cm x 16cm x 20cm (6.30in x 6.30in x 7.87in)
certificare CIQ
Material Sticla
Tip plante medicinale și condimente instrumente
Numărul De Model JV0104017SET
Plante Medicinale Și Condimente Instrumente De Tip soia și ulei de sticla
Nume De Brand Relea
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly

Produse similare