5*75CM Mare Organza Trage Arcuri Panglica Pentru Ambalaj Cadou de Nunta Petrecere de Crăciun de Decorare Ziua de nastere 50Pcs

43.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


dacă doriți să alegeți culoarea,vă rugăm să lăsați un mesaj și spune-mi culoarea pe care doriți,10 buc / culoare,astfel încât să puteți alege 5 culori într-o mulțime cel mult.

latime:5cm

lungime:75cm

material:organza

după ce trage,floarea dia este de aproximativ 15-16mm

culoare:rosu/roz/rose red/mov/auriu/argintiu/alb/lumina albastru/albastru regal

costum pentru ambalare cadou/nuntă/petrecere/aniversare/copil duș decor.

din cauza monitoare diferite,culoarea se poate ușor diferite.

Culoare Nepotrivire Diferențe de culoare poate fi cauza de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminat,fundal, etc ,cu toate Acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați. De transport maritim 1,livram toate produsele noastre în întreaga lume în decurs de 6 zile. 2,vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta atunci cand faci comanda. Noi nu suntem responsabili pentru livrare eșec din cauza la o adresă greșită de a pleca de la noi atunci când comanda. Termenul de Serviciu 1. Orice deteriorat sau lipsește. Vă rugăm să ne contactați cu 7 zile pentru o înlocuire sau de rambursare, vă Rugăm să nu deschizi disputa fără comunicare 2. Folosit element sau provocate de om prejudiciul nu este acceptat. 3. Vă rugăm să păstrați produsul în starea inițială și să ia fotografii ca dovadă pentru o rambursare de 4. Dacă ai nevoie de o întoarcere sau de rambursare, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta despre cea mai bună soluție pentru problema ta înainte de expediere returnat. 5. Taxele de transport pentru returnarea unui articol(fie pentru rambursare sau tranzacții de schimb) sunt responsabilitatea cumpărătorului. 6. Înlocuirile vor fi livrate la primirea produsului returnat. Feedback-ul 1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și Întregul serviciu, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. 2. Dacă nu există nici o problemă cu achiziția ta. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Model Dunga
Numărul De Model 10-014
culoare rosu/roz/roz/mov/auriu/argintiu/albastru royal/alb/lumina albastru
Tesatura Tip organza
Technics Jacquard
Cantitatea 50pcs
Stil Nici unul
Dimensiune 5*75cm
Lățime 5*75cm
Tip De Produs Panglici
Nume De Brand Shawnmanor
Material 100% Poliester

Produse similare