MJJC Brand cu 2018 Apă de Înaltă Calitate Lance de Pulverizare a Apei Bagheta Duza pentru Karcher K Seria mașină de Spălat sub Presiune cu 5 duze de pulverizare

64.19lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Apa Lance de Pulverizare a Apei Bagheta Duza pentru Presiune de Spălare cu 5 duze de pulverizare

Dacă dumneavoastră mașină de spălat sub presiune este încă de lucru, dar brokethe jet de apă lance, sau doriți să comandați alternative de apă lance de pulverizare, acesta este unul perfect pentru tine. aceasta este lumina, scurt, și convenabil de a folosi. și cel mai important, funcționează chiar mai bine decât originalul apă lance.

Avem mai multe modele de astfel de apă lance, care poate se potrivesc la aproape toate tipurile de spălare sub presiune, în timp ce fiecare element este cu doar un singur adaptor, deci, dacă nu sunteți sigur dacă acest model se potrivește mașină de spălat sub presiune sau nu, vă rugăm să nu ezitați să ne lăsați un mesaj. ne va primi înapoi la tine cu profesionale de sugestie.

toate elementele din fotografii sunt incluse în pachet, deci nu sunt total 5 diferite spray sfaturi pentru a utiliza pentru diferite scopuri.

FAQ:

Q: Cât timp va dura pentru a ajunge la mine?

R: în mod Normal coletul va dura 15-20 de zile pentru a ajunge la tine, dar, uneori, va dura 2 luni (Brazilia poate dura 3 luni) pentru ceva dincolo de îndemâna noastră în timpul transportului. Dacă nu primiți coletul în termen de 2 luni, care se pare că parcela este pierdut sau altceva, ai putea deschide un litigiu și ne-ar returna.Speranță pentru înțelegere și vă mulțumesc.

Q: Pot alege alte moduri de transport?

A: Da, ai putea alege căile de transport maritim, atunci când plasați comanda. Multumesc.

Q: Pot obține o reducere?

A: îmi pare Rău despre asta. Toate prețurile de pe pagina sunt cele mai avantajoase preturi le-am putea oferi. Dar ai putea obține unele cupoane pe pagina magazinului. Multumesc.

Q: de Ce durează atât de mult timp pentru a obține restituirea?

O: nu-ți face griji, în mod normal va dura 5-20 zile lucrătoare pentru a obține restituirea înapoi. Dacă nu, aveți nevoie pentru a merge cere la Serviciul Clienți pentru ajutor. Multumesc.

Q: Cât de mult te va marca pe colet?

A: Pentru spuma de lance, noi, de obicei, semnul de $10 pe parcela. Pentru lustruit masina, ne-ar marca $30-50. Ca de obicei, nu am putut marca bunuri ca cadou. Vă rugăm să acorde o atenție, există 4 tipuri de spuma de lance, care vor fi administrate de Vilatudor.ro Depozit, deci nu am putut pune un preț mai mic pe aceste parcele. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Q: nu vreau sticla de spuma lance, poti vinde restul de piese separat?

A: Da, ne-am putea vinde aceste piese, dar prețul este aproape la fel ca cel cu sticla. Și acolo pot să apară nostru spuma lance nu s-ar încadra în sticlă. Deci, vă sugerăm să cumpere toată spuma lance. Multumesc.

Q: Pot să iau sticla fara logo?

A: Da, avem sticle fără logo-ul. Daca comandati 2 bucati, ne-ar trimite sticle cu logo-ul. Pentru suma de peste 12 piese, ne-ar trimite sticle fără logo-ul nostru. Dacă doriți ca toate sticlele cu logo-ul, vă rugăm să lăsați o notă. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Q: starea De urmărire arată livrare nu a reușit, ceea ce ar trebui să fac?

A: Pentru această situație, aveți nevoie pentru a ridica coletul-te la oficiul poștal local cu numărul de urmărire sau de a cere personalului de acolo pentru a vă ajuta să urmăriți coletul. Deci, îmi pare rău pentru neplăcerile create.

Q: de Ce nu există o duză mică șurub în colet? Ceea ce este pentru?

O: Nu va fi o duză mică șurub(1.1 mm) pentru cele mai mici spalatoare cu presiune. Dacă spuma lance este de lucru bine, atunci ea nu are nevoie să fie înlocuit. Multumesc. Q: care este presiunea de lucru de spumă lance?

O: presiunea De lucru de spuma noastră lance este între 100-168 bar.

Q: care este diferențe între negru și incolor unul de spumă de lance?

O: Incolor standuri pentru alamă adaptor. Și cel Negru standuri pentru adaptor de plastic. Ambele dintre ele sunt în aceeași mărime, ele sunt realizate din diferite materiale. Deci, ai putea alege una.

Q: de Ce starea de urmărire nu se schimba la toate pentru o lungă perioadă de timp?

A: Este nevoie de timp pentru compania de transport maritim pentru a urmări bunuri și actualiza informații de urmărire, mai ales atunci când marfa este în curs de transport pentru transport diferite depozite. Speranță pentru înțelegere.

Q: Pot să digital factura?

A: Da, vă rugăm să ne furnizați adresa dvs. de E-mail. Ne-ar trimite la tine. Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 8cm (5.12in x 3.15in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Corpul Material Inginerie De Plastic
Interfață Material Inginerie De Plastic
Cu Conducte De Apă No
Tip Mâner De Prindere
Nume De Brand MJJC
Duză Material Inginerie De Plastic
Jet De Apă Tip Fan

Produse similare