2017 camuflaj militar cort pentru camping,vacanta gonflabile cort militar în aer liber vânzare fierbinte

2 898.71lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Stimate client

Vă mulțumesc pentru interesati de produsul nostru .suntem o fabrica ,deci produsul nostru este personalizat.

Deci, dacă aveți de dimensiunea cererii, de culoare cererii și logo-ul cererii , doar spune-mi .

Anunț Important :

1.În mod normal, mod de transport maritim este de mare ,noi suntem responsabili doar pentru transportul produsului la portul.Pentru diferite rate de transport pentru diferite țări și zone,nostru gratuit de transport maritim se bazează pe America de nord,Europa,Australia și țările din Asia.daca nu aparține acestor țări și zone,vă rugăm să ne contactați pentru a confirma costul de transport maritim înainte de a face plata.

2.Vă rugăm să acorde o atenție faptul că taxele de import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aveți pentru a ridica de port și de a face custom clearance-ul și să plătească impozitul.Altă țară ,alt port , alt produs ,diferit de Portul de cost (aproximativ 300usd-1000USD) .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

3.Dacă ai nevoie de aer, de transport maritim și de transport maritim expres , contactați-mă ,voi verifica prețul pentru tine .

Indiferent de ceea ce , inainte de a comanda , vă rugăm să nu ezitați să mă contactați , voi verifica mai bun mod de transport maritim pentru tine .

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Acest preț nu este inclus la livrare ,inainte de a comanda, spune-mi te rog adresa ta.

2017 camuflaj militar cort pentru camping,vacanta gonflabile cort militar în aer liber vânzare fierbinte

Descriere Produs

De Ce Ne Alegeti Pe Noi? Avem echipă experimentată și high-tech echipamente. Materialul nostru este apă-dovada și fără plumb. Putem face produsul în conformitate cu cerințele dumneavoastră, cum ar fi dimensiunea, culoarea, design și logo-ul. Va putem oferi un pret foarte competitiv. Puteți obține ghiduri de experți de la noi tot timpul.

Numele produsului 2017 camuflaj militar cort pentru camping,vacanta gonflabile cort militar în aer liber vânzare fierbinte Aspectul Ca imagini sau customizede de Culoare Pot fi personalizate MOQ 1 BUC Material PVC de Înaltă calitate metru, care este ignifug și rezistent la apă Caracteristici rezistent la Foc; Serurity-Garanție; Durabil Tehnica Dublu-triplu ochi peste tot, plus extra întăriri de PVC dungi Certificare CE, UL, SGS, RoHs, EN71, EN14960 Gonflabile timp de mai Puțin de 5 minute OEM Da de Plată Termeni T/T , Western Union , Comerciale de asigurare sau MoneyGram Pachet prelata PVC sac de ambalare pentru produse și carton pentru suflanta/pompa de aer Accesorii UL/CE a aprobat suflanta/pompa de aer,patch-uri kituri,instrucțiuni de metoda de Transport maritim sau aerian sau Expres termenul de Livrare 7-15 zile lucrătoare (în funcție de cantitate comandă) Utilizare gama de Partid, water park, zoo, în public, inchirieri, curte, etc.

Produs Arată

Produse Conexe

Ambalare Și De Transport Maritim 1.Dublu saci de ambalare pentru gonflabile (sac de PVC).

2.Grele de carton pentru suflante.

Certificare

FAQ

1. Ce MOQ?

-- MOQ nostru de fiecare element este 1 buc.

2. Putem schimba dimensiunea și culoarea bazat pe original?

-- Dimensiunea și culoarea pot fi modificate în funcție de cerințe. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații despre schimbat gonflabile.

3. Poate am propriul logo sau design pentru produse?

- Da, am posibilitatea de a imprima logo-uri, și dacă logo-uri nu sunt destul de complicate, imprimare logo-ul va fi gratuit

4. Ce zici de control al calității?

- Ca oferind cele mai bune produse de calitate pentru clientii nostri este obiectivul nostru, acest pas este foarte important pentru afacerea noastră, QC va verifica unul câte unul pentru a comfirm fiecare detaliu al produselor este perfect.

5. Cât despre pachetul?

- Vom folosi duble ambalare saci noastre gonflabile produs: sac de PVC + extra țesute sac pentru transport și grele de carton pentru suflante.

6. Puteți face propriul meu design?

- Da. Puteți trimite-ne design-ul propriu fotografii cu detaliu cerințele, atunci va vom trimite desene pentru confirmare înainte de producție.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 70cm x 50cm x 60cm (27.56in x 19.69in x 23.62in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 80.0kg (176.37lb.)
Zona 9square metri
În Afara Cort Impermeabil Index 2000-3000 mm
Tesatura Oxford 600D cu reflectorizante material mylar
Polul Material Oxford tesatura
Numărul De Model XZ-TE-078
Capacitate 3/4
culoare L12m XW6mX H6m, L8m XW6mX H4m, L5m XW5mX H4m
Jos Impermeabil Index 1500-2000 mm
Stil În aer liber
Straturi Single
Tip De Clădire Construcția Bazată pe Nevoie
Tip 3 - 4 Persoane Cort
Sezon Trei-sezonul Cort
Structura Un Dormitor

Produse similare