Qbale Subțire de Vară Cardigan Doamnelor Moda de Soare-dovada Acoperi de Flori Drăguț Fluture Brodat Dantela Cardigan

48.04lei

Adauga la lista dorintelor

Pulovere

Descriere produs


Qbale Subțire de Vară Cardigan Doamnelor Moda de Soare-dovada Acoperi de Flori Drăguț Fluture Brodat Dantela Cardigan

Observație: Deoarece Rusia post de politici noi despre numele complet,vă rugăm să fiecare cumpărător oferă numele tău complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare.Noi nu oferim mesaj suplimentar despre numele complet după ce plasa comanda.Vă mulțumim pentru cooperare!

Dimensiune: (unitate:cm) vă Rugăm să verificați de măsurare inainte de a cumpara! Dimensiune Umăr Bust talie lungime Maneca de lungime Completă Gratuit 33 80 38 55

Note:

1,culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2,vă Rugăm să permită o ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

3,listarea este pentru o singură bucată de dantelă cardigan numai,accesorii afisat nu sunt incluse.

Poze:

Acceptam Alipay aici. De asemenea, puteți plăti pentru comanda de "card de Credit,WebMoney,TT,Western Union,Qiwi wallet,Boleto" .

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de a asigura eficient și rapid de livrare.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare. Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 2~5 zile lucrătoare de la confirmarea plății."Transport gratuit" articol va fi postat de aer înregistrat mail care pot fi controlate și urmărite on-line.De transport, în mod normal, durează aproximativ 7~30 de zile lucrătoare.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2 săptămâni.În timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla(cum ar fi vremea rea etc.).Dacă se întâmplă,trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți,vă vom ajuta să verificați și să rezolve orice problemă.

Toate produsele noastre vin cu o lună garanție.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția. Clienții sunt responsabili pentru taxele de transport pe orice elemente returnate.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi de returnare.

Suntem un vanzator cinstit pe Vilatudor.ro.Toate produsele noastre provin din China de înaltă calitate și sunt trupa noua.Feedback-ul este foarte important pentru noi,vă rugăm să ia timp pentru a ne lăsa FEEDBACK-ul POZITIV, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Va garantam pentru a face același lucru pentru tine.Vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a da un non feedback-ul pozitiv.

Vă rugăm să aveți încredere în noi:Tot ceea ce nu este o problema, dupa două părți prietenos de negociere și comunicare!

Simțiți-vă liber să ne contactați dacă aveți orice problemă.Tot anchetă și consiliere sunt salutat călduros !Sperăm că fericit și cooperare pe termen lung cu tine în viitorul zile!

^_^ Multumesc pentru amabilitate susține și ajuta foarte mult!Vă urez spor la cumpărături! ^_^

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Dimensiunea Pachetului 28cm x 25cm x 3cm (11.02in x 9.84in x 1.18in)
Lungime maneca(cm) Jumătate
Stil Moda
Decor Dantela
Pentru mulțimile 16~36 de ani
Metoda de vânzare una bucata transport gratuit
Compoziția Materialului Bumbac
Țesături dantelă și alte
Dimensiune Free
Grosime Subțire
Technics Computerul Tricotate
Gen Femei
Caracteristică floare,fluture brodat
Pentru sezonul Primavara,Vara,Toamna
Guler V-Neck
Maneca Stil Regulat
Nume De Brand Qbale
Tip De Închidere Deschide Ochi
culoare Bej,Alb
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Model Tip Solid
Numărul De Model ST
Accessiories no
Tip De Element cardigan dantela
Material Bumbac

Produse similare