SANZETTI 12 perechi/lot Cutie de Cadou Clasic pentru Bărbați din Bumbac Colorat de Cauzalitate Șosete Amuzante Puncte Model cu Dungi Colorate Skateboard Șosete

120.71lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


============================================ Inspirație De Design ============================================

*Tricot de înaltă calitate bumbac pieptănat, numai cele mai trainice de fibre au fost folosite pentru a crea un confort de durată picioarele tale se vor bucura de fiecare zi. *Moda Stil Tineri. Amuzant Model Ciudat de Viață, Noutate Model face remarcabile în de zi cu zi. *După ce ați apăsat pe aceste jucăuș cu model sosete, nu vreau să le dau jos! *Nimic nu se compară cu o pereche de SANZETTI intimă șosete împotriva ta picioarele, luați-l și deschide-ți viața strălucitoare.

Livrare Toate comenzile, vom trimis cu Vilatudor.ro Standard de Transport maritim pentru tine, în scopul de a se asigura că poate arrvial la adresa ta, cu cel mai sigur și rapid. Se întoarce Vom returna dacă returna produsul în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Dacă elementele sunt damager sau pierdut, atunci când acestea sunt returnate. cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi. și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă,Decât cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Diferență de culoare în culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în lumina,fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că articolele primite este de culoare greșită, vă rugăm să contactați-ne pentru a vedea daca o schimb este posibil. Serviciu, vă Rugăm să contactați cu noi, sau lăsați mesaj pentru noi, dacă aveți orice întrebare despre element.ne va răspunde la tine în 24 de ore.nu ezitați să contactați cu noi. Notă șosete Noastre este producerea de mână,astfel încât nu există nu poate fi sigur că fiecare ciorap toate la fel,cum ar fi înălțimea de ciorap este diferit între 3-6cm,e normal și nu afectează să-l poarte. credem că cumpărătorul a trebuit acord că, dacă cumpărătorul ia comanda de la noi,iar noi nu am nicio datorie despre asta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (12 Perechi/lot)
Greutate Pachet 0.69kg (1.52lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Mare Echipa
Numărul De Model 052-04B
Tip De Element Ciorap
Gen Bărbați
Nume De Brand SANZETTI
Ciorap Tip Rochie
Material Nailon,Bumbac,Spandex
Grosime Standard

Produse similare