Transport gratuit 20BUC 7982 din Oțel Inoxidabil cu două Cârlige de Pescuit Mare Ascuțite Dublu Momeala Carlige Crap Pescuit

42.88lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Nume De Brand :Hyaena

Material : Otel Inoxidabil

Numărul De Model : 7982

Dimensiune :6/0,7/0,8/0,10/0

Cantitate : 20buc FAQ --Sunt fotografii de produs real?

Da. Toate fotografiile expuse sunt 100% reale. Și fotografiile sunt toate luate de noi înșine. Dar poate sunt unele de culoare umbrire din cauza monitoare.

- Atunci când veți expedia comanda mea?

1. În general, cele mai multe dintre produsele noastre sunt in stoc , Toate articolele vor fi expediate în termen de 1-2 zi lucratoare, prin posta aeriana după ce plata este clar.

- Vreau să cumpere mai multe produse, comerțul cu ridicata și cât de mult este prețul?

Avem o fabrică dacă doriți să cumpere o cantitate mare, vă rugăm să contactați serviciul nostru de membri, va vom oferi cel mai bun pret.

- Nu există nici Număr de Urmărire pentru postul meu?

Da,am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza starea expediere de pe site-ul.

- Cât despre calitatea articolelor?

Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere și să încercați cele mai bune noastre pentru a asigurați-vă că produsele sunt de cea mai buna calitate.

- Ce zici de Rambursare/de Înlocuire?

1.Toate produsele pe care le sunt de vânzare include fabrica de garanție, nu acoperă elementele care au fost abuzate, ars si deteriorat în orice formă. 2.Vă rugăm să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro Mesaj dacă NU ați primit un produs in 30 de zile,la distanță de zonele în 60 de zile, vom verifica cu post office, apoi retrimiteți sau de restituire orice element lipsă.

Transport

1.Toate articolele vor fi expediate în termen de 1-2 zi lucratoare, prin posta aeriana după ce plata este clar. 2.Elementele vor ajunge în 7-25 zile lucrătoare în mod normal. 3.Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii. Țări ca Brazilia, Ucraina, Turcia și așa mai departe va dura mult mai mult decât alte țări. Vă rugăm să alegeți locale vanzatori, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare în timp de transport maritim ne-am declarat. 4.Taxa vamală este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate. În general, orice întârziere sau eșec de livrare este uneori cauzat de politica de obiceiuri diferite. Prin urmare, vă rugăm să verificați local politica vamală cu atenție înainte de cumpărare. Sau, noi NU va fi responsabil pentru orice eșec de livrare legate vamal de destinație problema.

5. Timp De Livrare:

--.Vă rugăm să rețineți că:transport Gratuit prin China Post Air Mail, de obicei, durează 11-30 zile.Și este nevoie de chiar mai mult exemplu de 50-60 de zile, vă Rugăm să fie pacient, dacă nu obține bunuri de repede după naștere. Sau puteți alege EMS.DHL.UP sau alte servicii express. Dar vă rugăm să ne contactați pentru a adăuga un plus costul de transport maritim pentru livrare rapida Feedback-ul 1.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe Săptămână. 2.Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema. 3.Apreciem foarte mult POZITIV de certitudine. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă cu ordinea. Va vom raspunde cat mai repede posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Specii De Pești Mare Joc De Pește
Tipul De Cârlig Dublă De Cârlige De Pescuit
Material Din Oțel Inoxidabil
Cantitatea 20buc
culoare Alb
Cu Rigla sau Nu No
Numărul De Model 7982
Dimensiune 6/0.7/0.8/0.10/0
Forma Ton Cârlige De Pescuit
Poziția Pescuit De Apă Sărată
Tip Cârlig Ghimpată
Pachet De înaltă Calitate OPP Sac
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand Hyaena
Caracteristici Mare, Gros

Produse similare