MOTOPOWER 12V, 800mA Complet Automat Inteligent Încărcător de Baterie pentru Masini, Motociclete, Atv-uri, RVs, Powersports, Barca

93.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


MOTOPOWER Complet Automat 12V, 800mA Baterie / Responsabilului de

Pentru utilizarea cu toate tipurile de Baterii cu Plumb Acid, inclusiv MF, UMED, AGM si GEL

pentru Autoturisme, Motociclete, Atv-uri, RVs, Powersports, Barca și Mai mult.

CE și UL Standard de Siguranță Asigurat

NR.1 Best-Seller pe Amazon Canada în încărcătoare de baterii și întrețin - Rezistent la temperaturi extreme de mediu.

La 12V, 800mA Automată Batttery Încărcător/Responsabilului pot percepe toate tipurile de 12V plumb-acid baterii, inclusiv inundate sau sigilate întreținere bateriile (AGM si gel de celule). E cel mai inteligent incarcator pentru automobile, motociclete, marin, RV, Powersport, gazon si gradina, jucarii pentru copii, etc..

Complet Automat - Nu este nevoie de nici un manual de utilizare, doar conectați și lăsați-l pentru încărcare și menține bateriile în mod automat pentru o perioadă lungă de timp.

Micropressor Controlată De microprocesor controlat de program va monitoriza progresul încărcării și a opri în mod automat de ieșire atunci când bateria este complet încărcată. Apoi acesta va monitoriza tensiunea bateriei și de a menține bateria cu un flotor curentul de încărcare.

Protectii de siguranță - Multi-nivel de barieră de siguranță previne nesigure și condiții anormale. Nu vă faceți griji despre supraîncărcare, scurt-circuit și invers palarity; Scânteie Gratuit de Tehnologie.

ECO-Friendly - Zero a curentului de la baterie și consum redus de energie. Conforme cu cele mai înalte standard de economisire a energiei.

Patru Etape de Încărcare - Analiza, în Vrac, de Absorbție și de Întreținere.

NOTĂ:

Două AC plug opțiuni: 1 - runda a Doua de bere VDE plug (Standard European); 2 - Două plane pin plug (standard);

Ne puteți lăsa un mesaj despre tipul de Mufă de care ai nevoie. Vă mulțumesc!

Caracteristici:

PENTRU MOTOCICLETE, AUTO & MARINE BATERII Acuzațiile toate tipurile de baterii de 12V Inteligent micro-procesor controlate programul de încărcare Inversă cârlig-up protecție protecție la Scurt circuit clasa de protectie anti-Scânteie de eliberare Rapidă opțiuni de conectare din punct de vedere Energetic îndeplinește cele mai înalte standarde din industrie CE, RoHS & UL standard

E o trebuie să aibă încărcător de baterie și responsabil pentru starea bateriei.

A face alegerea potrivită pentru a avea o încredere încărcător de baterie pentru vehiculele dumneavoastră. Clienții Care Au Văzut Acest Articol, De Asemenea, Vizualizate

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

TRANSPORT GRATUIT în întreaga LUME PRIN CHINA POST AIR MAIL ca implicit serviciul service Expres este prevăzută pentru anumite cererea clienților. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de service expres înainte de plată, vom calcula costul de transport maritim pentru tine. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Timp de livrare: 10-30 zile. Aceasta poate varia pentru diferite destinații. De Urmărire parcelă: Fiecare parcelă are numărul de urmărire furnizate. Vă rugăm să verificați informații detaliate de urmărire on-line sau contactati-ne direct. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

De un An de Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv afterreceipt). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

După primirea acestui produs, contactați vânzătorul termen: 14 zile. Restituire va fi dat ca: Banii Inapoi sau un înlocuitor de Returnare: Cumpărătorii plătesc de returnare. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și PO ta#.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Ne exprimam speranta ca ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Vă mulțumesc foarte mult pentru colaborare! Avem placerea de a oferi cele mai bune servicii și produse de bună calitate pentru tine!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Nume De Brand MOTOPOWER

Produse similare