13.3 inch Touch Screen Digitizer Sticla + Display LCD Înlocuirea Ansamblului Pentru Asus VivoBook S300 S300C S300CA S301 S301C S301CA

234.16lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


13.3 inch Touch Screen Digitizer Sticla + Display LCD Înlocuirea Ansamblului Pentru Asus VivoBook S300 S300C S300CA S301 S301C S301CA

Numele produsului: Plin LCD Touch Screen Digitizer Asamblare cu Bezel Stare: Brand New (Clasa A+) Ecran Dimensiune: 13.3" Ecran Conector: 40 pini eDP Max. Rezolutie: 1366*768 WXGA Compatibil Linie de Produse: Pentru Asus VivoBook S300 S300C S300CA S301 S301C S301CA Ecran Finisaj: Mat sau Lucios Pachetul Include: Atingeți Sticla Digitizer + LCD Display Asamblare + Bezel Metodă de Ambalare: Enhanced Cutie pachet Garantie: 3 luni LCD Model: N133BGE-L41 ( sau un complet compatibil ecran )

Toate ecranele LCD pe care le vinde sunt ZERO PIXEL MORT și ZERO la fața LOCULUI.

Foarte Important !!

Dacă ai nevoie de LCD Tactil de Asamblare , pls confirma ca modelul tau de laptop trebuie să fie S300 S300C S300CA Serie. Nu se potrivesc pentru S301 S301C S301CA Serie!!

Livrare Detaliu :

1. Vă rugăm să confirmați ADRESA cu atenție odată ce ați face ordine, și amintiți-vă pentru a scrie numele complet de pe Vilatudor.ro care este important pentru succesul de la primirea coletului. Vom trimite produsele la tine, la o dată după ce plata este primită.

2. Coletul tau va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce am primit plata dvs., dacă comenzilor se face la sfârșit de săptămână sau vacanță,vor fi expediate luni sau în următoarea zi lucrătoare.

3. Pentru o cantitate mare de ordine, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica stocurile înainte de a face plata. Am putea lua mai mult timp pentru pregătirea cantitate mare de ordine si va vom lasa sa stii Pentru o cantitate mare de ordine, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica stocurile înainte de a face plata. Am putea lua mai mult timp pentru pregătirea cantitate mare de ordine si va vom anunta din timp specifice necesare.

4. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primească produsele în 45 de zile. Și te rog dă-3 zile lucratoare pentru verificarea nelivrate pachetului și dacă aceasta este problema noastra, va vom returna banii.

5. Vămuirea se întâmplă ocazional trebuie să fie plătite de către cumpărători.

Timp De Transport Maritim:

1. ePacket: de obicei durează 10-15 zile lucrătoare pentru a primi coletul.

2. SF eParcel: de obicei, durează 10-20 de zile lucrătoare pentru a primi coletul.

3. HongKong Post Air Mail: Este de obicei nevoie de 12-30 zile lucratoare , Brazilia va

poate dura mai multe zile pentru a primi coletul.

4. EMS: de obicei durează 5-15 zile lucrătoare pentru a primi coletul.

5. DHL/Fedex/UPS/TNT: de obicei durează 3-7 zile lucratoare pentru a primi coletul.

6. EMS express mail este un foarte puternic clearance-ul în Rusia și Brazilia.

7. DHL este rapid și în condiții de siguranță, este din Europa, America, Australia, Asia și, de asemenea, ușor să treacă asupra clienților cea mai bună alegere și preț rezonabil.

8. Tot din numărul de Urmărire va oferi pentru a verifica detaliile de transport maritim.

Garanție/Service Post-Vânzare

1. Noi va oferim garantie de 90 de zile.

2. Am testat unul câte unul înainte de expediere, 100% de lucru bine înainte de expediere. Vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

3. Avem o echipa de profesionisti pentru a împacheta totul foarte bine pentru a evita daune, astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre pachet.

4. Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru retur taxele de transport maritim de garanție (În cele mai multe cumpărătorii vor trebui doar pentru a reveni la problema componente decât întregul pachet.)

5. Înlocuiți nou și bun dacă ai produse false. Dar vă rugăm să asigurați-vă că nu este utilizat, nu și-a făcut om deteriorat.

6. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că să se întoarcă și să scrie "cadou" pe livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat poștale și să ne dea numărul de urmărire. După ce vom primi elemente, vom repara-le sau le schimb cat de curand posibil.

7. Vă rugăm să verificați pachetul aspectul atent atunci când îl primiți și să confirme dacă există aspectul ruperii. Dacă este deteriorat, vă rugăm să nu semneze pentru ea și de a oferi imagini ale pachetului, precum și dovada document de la oficiul poștal local. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

8. Dacă ați găsit produsul nu funcționează în mod normal, vă rugăm să verificați de două ori să-l confirme și să ne contactați la prima dată. Clientul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare. Vom refuza orice rambursare pentru cauză obiectivă și de deteriorare a produsului din cauza instalării necorespunzătoare.

9. Sfaturi Importante:

Vă rugăm să de testare înainte de fixarea și vă rugăm să nu scoateți marca înainte de a avea confirmarea produs nu are nici o problema. Dacă nu sunteți un profesionist, astfel încât vă rugăm să nu în lor de instalare. Cumpărător odată elimina marcajul, nu oferim nici o garanție.

10. Dacă sunteți mulțumit cu produsele după testare, atunci puteți instala pe calculatorul dumneavoastră. Dacă nu sunteți mulțumit , vă rugăm să ne contactați în timp util, acest lucru este biroul nostru de ore: de luni până sâmbătă de la 9:30 la 6:30 pm . (China timp de lucru) . Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta, multumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Dimensiunea Pachetului 41cm x 30cm x 4cm (16.14in x 11.81in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Garanție 3 Luni
Model Compatibil S300 S300C S300CA S301 S301C S301CA
De Tip Pentru Componente Panou senzitiv+ Ecran LCD de Asamblare
Nume De Brand LCDOLED
Compatibil Marca ASUS
Numărul De Model S300 S300C S300CA S301 S301C S301CA
Cerere Laptop
Dimensiunea Ecranului 13.3"

Produse similare