Carcasa de metal Cablu HDMI cu Ethernet HD TV / Xbox 360 / PS3 / Playstation 3 / SkyHD / Blu-Ray DVD, cablu hdmi 10m 15m 20m

104.93lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Longyue HDMI Audio-Video cablu oferă Hi-definition, pur digitale de semnal Video și Audio. Cabluri HDMI de mare Viteză pentru true HD cu sunet și imagine. Noul nostru cabluri HDMI, reprezintă ultimul nivel de performanță oferit de HDMI. Vezi toate cele mai noi caracteristici aceste cabluri suport:

Suport 3D - puteți viziona imagini 3D cu o singură conexiune.

Audio Return Channel - Permite un cablu HDMI conectat la TV cu un built-in tuner pentru a trimite date audio "atât în amonte cât și în aval" pentru un a/V receiver sau sistem audio surround, eliminând necesitatea pentru un cablu audio separat.

4K x 2K Suport - Permite rezoluții video dincolo de 1080p, sprijinind generația următoare afișează care va rivaliza Digital Cinema sisteme utilizate în multe comerciale, cinematografe. 4K x 2K reprezintă rezoluții de 3840x2160 și 4096x2160.

Suplimentare Spații de Culoare Acceptate - Aceste cabluri ofera acum suport nativ pentru încă trei spații de culoare: sYCC601 de culoare, de Culoare Adobe RGB și Adobe YCC601 culoare în plus față de culoare RGB și x.v.Culoare. Aceste cabluri de acum promisiunea de a oferi o mai mare paleta de culori pentru a vă aduce o gamă completă de culori perceptibile de către ochiul uman.

În plus, Ține minte că fiecare HDMI versiune este compatibil cu toate versiunile anterioare ale HDMI. - Nostru cabluri HDMI caracteristici protectie cu un durabil, PVC negru stratul exterior. Ecranarea oferă restante de apărare împotriva amestec din afară și ajută la menținerea integrității și purității semnalului digital. Aceste cabluri au, de asemenea, conectorii placați cu aur, care rezistă la coroziune în timp ce oferă optimă de transfer de semnal cu nivel redus de distorsiune la punctul de contact. Rezultatul este un sunet si imagine de calitate, care este fidel originalului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 22cm x 11cm (5.91in x 8.66in x 4.33in)
Greutate Pachet 1.25kg (2.76lb.)
Tip De Unitate bucata
Un Conector HDMI
Diametru Exterior 7.3mm
Tip Cabluri coaxiale, Cabluri HDMI
Gen De Sex Masculin-Masculin
Numărul De Model carcasa de metal cablu hdmi-w
Conector B HDMI
culoare Negru
Lungime 10m 30ft, 15m 50ft, 20m 66ft
Ambalare cutie de carton
Pachet Da
protectie Folie
Nume De Brand LNYUELEC
HDMI Vertiong 1.4
Tip conector HDMI
versiune HDMI 2.1
Conectorul De Culoare Aur
Cerere Proiector,DVD Player,Multimedia,Televizor,aparat de Fotografiat,CUTIE de TELEVIZOR,Monitor,Calculator

Produse similare