55 cm Reală în Căutarea de Păpuși pentru Copii Boneca Renăscut Băiat Bebe Papusa Ochi Albaștri Silicon Vinly Păpuși pentru Copii Cadou de Ziua de nastere

240.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


55 cm Reală în Căutarea de Păpuși pentru Copii Boneca Renăscut Băiat Bebe Papusa Ochi Albaștri Silicon Vinly Păpuși pentru Copii Cadou de Ziua Material: Atingere Blândă de Vinil Capul și Membrele Dimensiune: Aprox 55cm/22" Conditie: 100% nou Fabricare: China, Chinezii Fabrica Autohtonă de produse pentru Vânzare Membrelor și picioarele pot fi activitable; copilul poate sta,sta,nu pot sta, nu pot vorbi, nu se poate pune în apă și cabină de duș cu copilul. Pachetul Include 1 buc Renăscut Baby Doll 3/4 Vinil Arme și Aproape toată Lungimea Vinil Picioare Ponderat Organism pentru Viață-așa Cum Simți Când Te Strânge El/Ea Închide haine poate variază în funcție de imagine,dar ne promitem noi va oferim haine frumoase.dacă te deranjează asta,pls nu-l cumpere.

Despre noi: Ne-am valoarea fiecărui client, precum și clienții angro. Noi acordăm o mare importanță pentru calitate și servicii! Noi oferim clienților noștri economii uimitoare în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție. vă rugăm să rețineți noastre de transport maritim: 1)Nava în întreaga Lume, cu excepția unor zonă de la distanță. 2)Elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata primite. Există un număr de urmărire cu fiecare pachet. 3)timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc.) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere. 4)vă rugăm să lăsați-mi un mesaj cu numele complet atunci când plasați o comandă, cumpărătorii din Rusia și Ucraina trebuie să lase un nume complet! Sau nu putem livra pentru tine în timp util! vă mulțumim pentru cooperare în avans! 5) dacă aveți mai mult de un loc comanda si adresa de livrare este aceeași, le vom trimite într-un singur pachet! dacă aveți orice cerințe pe ea! așteaptă cu nerăbdare pentru înțelegere! 6)Pentru cumpărători, în unele țări, suplimentar impozite și taxe se pot aplica.Și nu Suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.Vă mulțumim pentru înțelegere!

*Acest formular este pentru referință. În alte țări se poate referi la țările vecine timp de transport.dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-mă! A reveni sau de Rambursare: 1. Vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile (în funcție de data de înregistrare). 2. Returna un produs trebuie SĂ aibă toate ambalajele ORIGINALE si accesorii. 3. Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabile pentru a returna produsele. 4. Returnare/schimb transport de calitate, ne va furniza gratuit după servicii de întreținere pentru probleme de calitate a mărfurilor(restituire sau de schimb transport nou). Feedback: 1)feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare(5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. 2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 3)vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi 3 stele sau 1-2 stele feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a lăsa o experiență de cumpărături fericit aici. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 10cm (7.09in x 4.72in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.99kg (4.39lb.)
Tip De Unitate bucata
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Numărul De Model SDK-75R3
Avertizare Copiii ar trebui să plătească sub supraveghere
Caracteristici Moale,Model
Tip De Element Păpuși
Dimensiuni 22" despre 55cm
Mfg Număr De Serie Stilul de viață
Starea În Stoc
Tema Ocupații
BJD/SD Atribut Papusa
Baterie Nici unul
Material Silicon De Bumbac
Forma 22" despre 55cm
Nume De Brand NPKDOLL
Pentru Crescut partener,Copil Ziua de nastere Cadou de Anul Nou
Tip Moda Papusa,Papusele

Produse similare