WOSAWE Noi Termică Ciclism Jacheta de Iarna Warm Up Biciclete Îmbrăcăminte rezistentă la Vânt, Impermeabil Soft shell Coat Biciclete MTB Jersey

100.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descrierea Produselor

Caracterul de protecție pentru bicicliști de agrement. Vei iubi acest super versatil sacou cald cu mare tăiat și confort superior. Mai multe reflectorizante design ce-l face destul de potrivit pentru echitatie în toamna sau iarna.

Produse Caracteristici

● Potrivit pentru noapte-de echitatie, schi fond sport

● Rezistent la apa si la vant materialul de pe fata

● Anti-pilling și material cald la spate

● Lână Garnitură

● Demult menținerea echilibrului într-echitatie

● Buzunar cu fermoar frontal

● Reflexive arc benzi din față și din spate

● reflectorizante, fermoar

● Tiv latime reglabila de ușor de utilizat acoperite cablul de dopuri și elastic coardă

● Fermoar sub clapa si fermoar-port

● Clandestin glugă în guler

● Logo-ul reflectorizante pe fata si spate

● Spate 3 buzunare stow

Acceptăm se Amestecă Ordin/de Ordine în Vrac... este placerea noastra de a construi pe termen lung relație de afaceri cu tine. Suntem o companie localizata in China si avem o echipa puternica pentru a sprijini tranzacție și să încerce să facă cele mai bune servicii pentru tine, între timp ne-am sprijini, de asemenea, OEM și en-Gros,Pentru mai multe informații,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment! Informatii Produs:

1. Pozele noastre sunt de Fotografiere în Natură. 2. Toate produsele sunt noi, Nefolosite. 3. dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să contactați doar cu mine on-line sau e-Mail. 4. Vă rugăm să notă:dacă veniți din Brazilia, Rusia sau Italia,va întârzia și mai mult timp pe vamală și, uneori, poate plăti impozitul. 5. În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu are nimic de-a face cu prețul total plătit, și nu suntem răspuns pentru orice Impozit dacă nu ar fi! 6. Vă rugăm să confirmați tranzacției la o dată după ce primiți pachetul.

Info transport maritim--Transport Gratuit

1. Timp de livrare: 15-25 zile lucratoare transport gratuit prin e-Mail postați 7 - 15 zile lucrătoare de transport maritim Expres (Inclusiv DHL,UPS,EMS....) 2. Sperăm sosirea în care elementul este în timp util, Dar din moment ce este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare este extrem de dependentă de companii de curierat și locale Taxe Vamale (dacă este cazul) și total în afara controlului nostru o dată postarea. Ar trebui să existe orice probleme care decurg din acest transport, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Pe măsură ce ne străduim pentru a oferi reciproc și pozitiv tranzacțiile 3. Transport include taxele poștale, de manipulare. 4. numărul de urmărire va fi oferit doar pentru Înregistrare de Transport maritim 5. Am expediat 6 zile pe săptămână, cu excepția sâmbătă și de sărbători. 6. Pachete de navă, de obicei 1 până la 3 zile lucrătoare și poate fi verifica on-line (cu excepția sâmbătă și de sărbători) de la primirea de plată. Obiecte Rare și mari comenzi poate dura un pic mai mult.

Plata: 1. Money bookers

2. Western Union,Transfer De Bani

3. Card De Credit

4. Transfer Bancar 5. Alții politica de Rambursare: Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile pentru schimb sau returnare. returnat trebuie să fie în starea inițială și cu tot ambalajul original,manuale si accesorii. vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele! Feedback-ul Ne străduim să facem fiecare tranzacție o experiență pozitivă și va face tot ce este posibil pentru a corecta orice problemă. Apreciind valoroase comentarii sau sugestii.Răspuns Pozitiv cu 5 Stele, este sufletul și putere pentru noi, pentru că ceea ce am de lucru pentru satisfacția dumneavoastră și permisiunea chiar aplauze.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model BC254
Pachet PE Sac
Numele Windproof Termice Cu Mâneci Lungi De Echitatie Costum/Ciclism Jachete
Tip Sport Ciclism, ciclism montan, sporturi în aer liber
Nume De Brand WOSAWE
Dimensiune S M L XL XXL
Material Poliester,Spandex
Atașat tag
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Gen Unisex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
activitate Ciclism Rutier, Generalul Sportive De Ciclism, Curse
Guler Mandarin Guler
Tesatura Tip Fleece
Caracteristică Anti-Pilling,Termice,Anti-Psihiatru,Buzunare,Reflexiv,Windproof,Waterproof

Produse similare