Noul smart auto hud head up display frontal și inversarea senzorul de la fața Locului Orb Dection BSD senzor,canbus controlată de senzor de parcare

605.58lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


noul smart auto hud head up display frontal și inversarea senzor canbus control pentru nissan Descriere Produs

Detalii produs:

Principalele mașină adoptă material ABS, curat manopera, , o puternică rezistență la coroziune chimică, greu, dar nu fragil, cu rezistență termică excelentă intemperii

Sensibilitate ridicată sonda de proiectare, manopera amenzii de desingn, mașină de plante senzorul de nivel al standardelor de calitate și perfectă potrivire cu modele, o varietate de culori

High gloss, high lucra bine afișare HUD, frumos și simplu, clar și precis, dinamice, date de un singur ochi în loc

Ambalare Si Livrare

1.Pretul este in functie de cantitatea comenzii

2.MOQ:100Sets

3.Timp de livrare: 7-15

4.Mod de transport maritim:pe mare , prin aer , prin DHI, Fedex,EMS,UPS,Honghong Post,China post

5.Portul de încărcare: Shanghai, Guangzhou, China Continentală

Serviciile Noastre

1. Alimentarea se amestecă container servicii : putem colecta toate diferite bunuri de la client si altor furnizori, ceea ce face un amestec container SAU un amestec de colete pentru a aranja transportul.

2.Bine ati venit distribuitor de negociere.

3.Bine instruit și cu experiență de vânzări pentru a răspunde la toate întrebările dumneavoastră în limba engleză

4.Bine ati venit distribuitor de negociere.

5.Protecția zonei de vânzări, brand de ambalare și toate informațiile dvs. private

Informații Despre Companie

Fundal

Napa a început ca o afacere de export în 2006, produse tradiționale, care acoperă o gamă largă de securitate auto produs și de divertisment în mașină de sistem, cum ar fi senzor de parcare, alarma auto, inchidere centralizata, geamuri electrice, camera retrovizoare auto, dvd, gps, etc. Napa investește în cercetarea, dezvoltarea și producția de anumite enumerate mai sus produse. Napa, de asemenea, lucrează în strânsă colaborare cu alte fabricile partenere, pentru a asigura calitatea și prețul de competență. O mulțime de clienți lucrează cu noi de 5 ani sau mai mult.

Poziționare

Napa Industrii se poziționa ca un furnizor profesionist de auto electronica auto și re-montaj produse pentru piața globală. După ani de eforturi, Napa este în creștere pentru a fi un pionier în anumite mașină de modernizare și retehnologizare produse, cum ar fi automat de pliere a oglinzilor, cheie inteligentă push-butonul start sistemul around view sistem de monitorizare, integratoare lampa de ceață cu lumini de zi lumină și canbus fata senzori, etc.

Misiunea Noastră

NAPA are de un grup de tineri, onest, responsabil și membri ai personalului cu experiență. Misiunea de NAPA este să oferim clienților noștri cele mai inovative și produse cu valoare adăugată, pentru a face upgrade de medie și înaltă clasă de mașini de lux cu echipamente, și pentru a satisface cererea tot mai mare de personalizare de la proprietarii de automobile.

De Ce Să Alegeți Napa

O: Napa este întotdeauna de încredere, mereu de lucru cu clienții pe termen lung;

B: Oferim produse Unice și Inovatoare vă puteți aștepta la.

C: O soluție one-stop furnizor: noi nu oferim doar produse, oferim, de asemenea, un pachet complet de afaceri internaționale soluție pentru anumiți clienți: R&D, de prelevare de probe de cumpărare, controlul calității, logistică, documentare și mai mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 27cm x 22cm x 7cm (10.63in x 8.66in x 2.76in)
Numele Modelului HUD-05
Tip De Material plastic și hardware
Nume De Brand NVOTN

Produse similare